Loading...
ACQUA DI PARMA

ACQUA DI PARMA COLONIA COFFRET XMAS 2020

Et festlig gavesett med Colonia favoritter presentert i en gaveeske

kr 1 275,00
Beskrivelse

Et festlig gavesett med Colonia nødvendigheter presentert i en gaveeske dekorert med elegante illustrasjoner av den kinesiske kunstneren Oamul.

Den elegante og solfylte duften av vår signatur Colonia kommer i en 100 ml Eau de Cologne og ledsages av en 75 ml Bath & Shower Gel og en Deodorant Spray i 50 ml som gir et dash med umiddelbare og langvarige sitrusnoter på farten. Spesielt presentert i en festlig utgave gul boks med den elegante innredningen til den kinesiske kunstneren Oamul.

Eau de Cologne: Eau de Cologne Colonia av Acqua di Parma er tidløs, elsket og varig. Denne ikoniske duften laget av solfylte sicilianske sitrusfrukter er en elegant og frisk utførelse av tradisjonene i Italia. Med et sitrusblomsterhjerte fra en lavendel- og damaskrosenblanding, blir den raffinerte duften av denne Eau de Cologne avrundet med treaktige toner av vetiver, sandeltre og patchouli i bunnen.


Hår og dusjgel: Colonia Bath and Shower Gel av Acqua di Parma er preget av en formel som renser mens du etterlater huden din duftende i de friske tonene fra Colonia. Beriket med naturlige ingredienser!


Deo Spray: Colonia Deodorant opprettet av Acqua di Parma har langvarig effekt og er delikat duftende med Colonia's signaturessens, og sørger for umiddelbar friskhet.

Acqua di Parma og den kinesiske kunstneren Oamul kommer sammen i et kunstnerisk samarbeid som forvandler tradisjonelle høytidslys til en elegant moderne grafisk tolkning for høytidssesongen 2020. Illustratøren, kjent for sitt surrealistiske og moderne syn på verden, belyser Holiday-kolleksjonen med sin lysende og lyse innredning inspirert av estetikken og visjonen til Maison.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:ACQUA DI PARMA COLONIA COFFRET XMAS 2020
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.