Loading...
ACQUA DI PARMA

ACQUA DI PARMA COLONIA PURA XMAS 2020

Et festlig gavesett med Colonia Pura favoritter presentert i en gaveeske

kr 1 275,00
Beskrivelse

Et festlig gavesett med Colonia Pura nødvendigheter presentert i en gaveeske dekorert med elegante illustrasjoner av den kinesiske kunstneren Oamul.

Colonia Pura Gavesett inkluderer en 100 ml Eau de Cologne, en 75 ml forfriskende hår- og dusjgel og en 50 ml deodorantspray, infundert med en langvarig, moderne sitrusduft. Spesielt presentert i en festlig utgave gul boks med den elegante innredningen til den kinesiske kunstneren Oamul.

Eau de Cologne: Eau de Cologne Colonia Pura av Acqua di Parma er en intens og mangesidig herreduft, og skaper en perfekt balanse mellom tradisjonell og moderne raffinement. Oppdag sin sensuelle maskulinitet, der sitrusnoter gir frisk energi og moderne letthet.

Hår og dusjgel: Oppfrisk og slapp av med denne allsidige hår- og dusjgelen som er delikat duftende med den raffinerte duften av Colonia Pura. Kombinasjonen av spesielle ingredienser renser håret forsiktig og etterlater huden myk og skaper en følelse av velvære.

Deo Spray: Hold deg frisk med den aktive formelen til denne Colonia Pura Deodorant Spray som garanterer behagelig beskyttelse selv for sensitiv hud. Den friske effekten på huden din er øyeblikkelig og langvarig.

Acqua di Parma og den kinesiske kunstneren Oamul kommer sammen i et kunstnerisk samarbeid som forvandler tradisjonelle høytidslys til en elegant moderne grafisk tolkning for høytidssesongen 2020. Illustratøren, kjent for sitt surrealistiske og moderne syn på verden, belyser Holiday-kolleksjonen med sin lysende og lyse innredning inspirert av estetikken og visjonen til Maison.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:ACQUA DI PARMA COLONIA PURA XMAS 2020
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.