Loading...
Augustinus Bader

Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream Refill 50ml

Komfort i en krukke som roer ned selv den mest sensitive, irriterte og veldig tørre huden - i refill.

kr 2 350,00
Beskrivelse

Refill til The Ultimate Soothing Cream.

En ultrarik, multi-korrigerende hudredder designet for å umiddelbart fylle opp, fukte og berolige tørr, irritert eller betent hud for å gjenopprette en sunn, balansert, glødende hud. 

Formulert med naturlige fukt, antiinflammatoriske og antioksidantingredienser, tilbyr denne intenst nærende formelen umiddelbar og varig lindring samtidig som den hjelper huden å gjenoppbygge sin ungdommelige motstand mot ytre stressfaktorer og styrke barrierefunksjonen. Støttet av 30 år med revolusjonerende vitenskap.

Drevet av TFC8®:

TFC8®-teknologi leder viktige næringsstoffer og kraftige naturlige ingredienser til huden, skaper og støtter et optimalt miljø for cellulær fornyelse.

TFC8® gjør potente baseformuleringer til smartere, adaptiv hudpleie som er i stand til å håndtere individualiserte bekymringer - som forekomsten av fine linjer og rynker, rødhet, hyperpigmentering, cellulitter, strekkmerker og skader forårsaket av eksterne stressfaktorer.

TFC8® nærer og beskytter, og trener huden på lang sikt. Den resulterende huden ser og føles sunnere, fastere, sterkere og jevnere over tid.

Gjenfyllbart system. Plassert i en 100 % glasskrukke og resirkulerbar PP-refill. 100 % FSC-sertifisert og resirkulerbar kartong. Vegansk.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream Refill 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.