Parfyme, hudpleie og makeup siden 1939

Behandlinger

Gimle sine behandlinger er alle satt sammen med fokus på fantastiske resultater og total avslapning. Vi legger stor vekt på ro og massasje i alle våre behandlinger. Denne listen er en guide til hva vi kan tilby. Hvis du er usikker på hvilken behandling du bør velge, kan du snakke med en av våre hudpleiere som vil guide deg til riktig behandling.

Ring og bestill time på tlf: 22 44 61 42

LA MER

Historien om Crème de la Mer handler om Max Huber, en romfart fysiker hos NASA. Han fikk huden sin forbrent da en reaktor eksploderte, og ønsket å utvikle en krem som kunne reparere huden. De neste 12 årene gjennomførte han over 6000 dokumenterte eksperimenter for å skape det vi i dag kjenner som La Mer og The Miracle Broth TM. I dag finner vi The Miracle Broth TM i alle La Mers produkter og behandlinger.

La Mers behandlinger bader huden i fukt og energi og gir deg unike resultater. Huden blir vital, strålende og gjennomfuktet, og kroppen vil få en total avspenning.

 

The La Mer Custom Facial Intense (75 min) 1400,-

En intens ansiktsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består også av en ansikt- og arm massasje, og her vil du virkelig føle en total avslapping.

 

The La Mer Custom Facial Intense (90 min) 1700,-

En intens ansikts-og kroppsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består av massasje for ansikt, armer og ben. Her vil hele deg slappe av.

 

OMOROVICZA

En unik og ekstremt potent hudpleieserie fra Budapest. To nobelprisvinnere i medisin står bak denne helt spesielle hudpleieserien som kombinerer banebrytende Hydro Mineral Transference TM med kraften fra vannet, som har utspring i eldgamle termalske kilder.

Behandlingene skiller seg ut med en utrolig aktiv massasje som gir ansiktet ditt et løft og setter i gang sirkulasjonen.

 

Blue Diamond (75 min) 1700,-

En behandling for den modne huden der vi bruker de unike Blue Diamond produktene til Omorovicza. Huden vil få en klar overflate og et øyeblikkelig løft. En spesialdesignet øyemassasje med Derma Globes kjøler og roer ned den sensitive huden rundt øynene.

 

Illuminating Facial (55 min) 1200,-

For deg som ønsker en glødende og gjennomfuktet hud. Den aktive Copper peelingen forfiner hudens overflate, og du vil gå ut med en ny jevn og klar hud.

 

Deep Cleansing and Pore refining (75 min) 1400,-

I denne behandlingen bruker vi den kjente mineralske leiren som renser og forfiner porene våre. Leirens rensende egenskaper vil jobbe dypt ned i huden og etterlate den klar og ren. Ønsker du utklemming gjør vi også det.

 

 

LA PRAIRIE

En sveitsisk hudpleieserie, som benytter seg av de mest eksklusive og potente råstoffene på markedet. Deres patenterte kompleks The Cellular Complex TM består av nærmere hundre ingredienser som sammen opptrer tilnærmelsesvis likt hudens egne celler.

 

la prairie Art of Beauty (90 min) 1800,-

En total oppstrammende ansiktsbehandling der vi bruker la prairie sitt velkjente hudpleieprogram.

Her vil huden din eksfolieres og tilføres en spesialmaske slik at den vil stråle og bli full av energi. Hudpleieren vil i denne behandlingen legge stor vekt på massasje av rygg, øyne, armer og ansikt.

 

ØKOLOGISKE BEHANDLINGER

 

The Organic Pharmacy

Englands mest anerkjente økologiske hudpleieserie.The Organic Pharmacy kombinerer aktive økologiske planteingredienser og vitaminer med sin spesielle massasjeteknikk. Behandlingene er utviklet av gründeren Margo Marrones økologiske produkter som gir en sunn, glødende og strålende hud.

The Rose Diamond Facial (90 min) 1900,-

En banebrytende behandling med maskinen Hydra Derma.

Behandlingen består av en trippel peeling med diamant støv, enzym peeling og Hydra Derma eksfoliering. Etterfølges av en oksygengele og massasje med The Organic Pharmacys unike Rose og Diamant produkter. Kraften fra diamanter og rose vil strammer opp huden din og gi den fuktighet og spenst. En perfekt behandling for deg som ønsker en behandling som er veldig celle regenererende og er derfor perfekt for deg som ønsker å forbedre hudsturktur og pigmentering.

Papaya og enzym peel (60 min) 1200,-

Vitamin C, papaya og plante syrer som skaper en fantastisk utstråling og jevnere hudtone. Fantastisk for deg som trenger en sensitiv behandling, men fortsatt ønsker kraft.

 

Amazing Space

Amazing Space er en avansert økologisk hudpleieserie med et helt unikt behandlingsprogram. Din terapeut skreddersyr spesialprodukter tilpasset din hud. Unike elementer som varm steinmassasje, spesialprodukter kun for behandling og deilig massasje, er noe av det du kan se frem til.

Amazing Face Rens og fukt (50 min) 1100,-

En behandling som er perfekt for dem med yngre hud, ønsker en dyprens eller om . Vi tilrettelegger behandlingen etter din hudtype og behov.

Amazing Face Luksus m/juvelstener (60 Min) 1400,-

En luksuriøs anti-age behandling der du får en fantastisk utstråling i huden av både kalde og varme juvelstener som masserer huden og musklene. Føl på denne fantastiske behagelige følelsen av luksus og velbehag.

Amazing Face Deluxe m/Sculpting Therapy (90 min) 1900,-

«All inclusive facial» - Alt huden din trenger. Behandlingen inkluderer farging og forming av bryn og tilpasses til din hudtype. Her får du den dyptgående Sculpting Therapy som går dypt i muskulaturen i ansikt og nakke/skulder og løser opp stivheter og gir en løftende effekt.

Amazing Miracle Peel (30 min) 750,-

Miracle-peel er en biokjemisk peeling som forfiner porene, fornyer og strammer opp. Denne behandlingen tilpasses til hudtype og vi har peel som passer for acne, aldring/pigmentering men kan også tilpasses til sensitiv hud.

Anbefales som en kur på 4-8 behandlinger.

Amazing Face Bio-lightning (45min) 1100,-

Denne behandlingen er den ultimate hvis du søker effekt mot hyperpigmentering, ønsker en jevnere hudtone og glød. Spesialprodukter mot pigmentering brukes i behandling og miracle mask (biokjemisk peel) er inkludert. Effektivitet er i fokus i behandlingen, men den inneholder også en behagelig massasje på hender, skulder og nakke.

Anbefales som kur på 6 behandlinger.

Amazing Face Workout (55 min) 1400,-

Amazing Face Workout" er mye mer enn bare en ansiktsbehandling, det er en full trening for alle ansiktsmusklene.
Vi starter behandlingen med å stimulerere ansiktet, nakken og declote med klappe og styrketak. Videre bruker vi "Eco rubber balls" De er tilpasset i tre forskjellige størrelser, hver for å løsne dypere spenninger i ansiktsmuskler.Behandlingen fortsetter med "løftemassasje" av bindevevet i ansiktet med vår signatur Face Sculpting Therapy (FST). Det neste trinnet i trening er med effektiv "Electro-Therapy", som med lavfrekvent strøm, fremmer muskeltonen og øker mikrosirkulasjon. Ansiktsmuskulaturen oppnår aktiv stimulering og strammer opp, noe som gjør huden fullere og har mer "plump". Vi masserer inn sluttprodukt med kalde stener for en glødende avslutning på din ansiktsts "work out". 

Julisis ansiktsbehandling (50 min) 1400,-

I harmoni med naturen har Julius Eulberg skapt Julisis som et helt rent merke som er biodynamisk og fokuserer på hele mennesket. Ro ned med en liten meditasjonssesjon i starten av behandlingen, både stemningen og produktene er perfekte for deg som ønsker balanse på innsiden og utsiden.

 

BIO-THERAPEUTIC BEHANDLINGER

Bio-Therapeutic ble etablert i 1974 i Seattle. Fokuset er innovativ apparatteknologi som gir synlig hudforbedring. Bio-Therapautic benytter de nyeste peptide-teknologien på markedet både i behandling og i deres høyaktive produkter.

Gimle BT-Cocktail Lift (75min) 1990,-

BT-Cocktail lift er en avansert ansiktsbehandling hvor mikrostrøm brukes for å behandle ansiktsmusklene, som gradvis mister sin spenst, noe som bidrar til synlige aldringstegn. BT-Cocktail Lift bidrar til økt kollagen-og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedret elastisitet i huden. Den komplette kombinasjonen av hudsliping med aktive produkter, oksygen for å øke fuktighetsnivået og regenererende lysterapi er den ultimate behandlingen mot hudaldring.

Gimle Platinum Peptide (90 min) 2490,-

Øker hudens spenst og elastisitet, samt reduserer irritasjon med Platinum Peptide-behandlingen som benytter den nyeste peptide-teknologien på markedet. Når dette kombineres med det siste innen maskinteknologi i en ansiktsbehandling, vil fordelene forsterkes ytterligere. Økt blodsirkulasjon, samt kollagen-og elastinproduksjon vil gi en optimal sunn hud med den ultimate glød. 

Gimle Platinum Eye (60 min) 1690,-

Spesielt utviklet for det sarte område rundt øynene. Det er i dette området at de første aldringstegnene kommer, ofte kalt "kråketær". Ved hjelp av maskinteknologi fra hydrodermabrasjon, mikrostrøm og lysterapi kan vi jobbe spesefikt med huden rundt øynene for å stramme opp, redusere fine linjer, hovenhet og mørke ringer, samt øke mikrosirkulasjonen og fukte tørr hud.

Gimle Express (15min) 490,-

Ekspressbehandlingen er en 20 minutters effektiv og resultatorientert behandling, rettet mot dine behov. Ved hjelp av ultralyd, mikrostrøm og høyaktive produkter vil huden få umiddelbare resultater. Denne behandlingem er super før makeup.

 

SPESIALISTBEHANDLINGER

 

Microdermabrasjon (45min) 950,-

Dette er en behandling for deg som ønsker øyeblikkelig resultat. Den avanserte maskinen kombinerer diamantsliping med innslusing av serum tilpasset din hud. Behandlingen gir deg et umiddelbart resultat så huden din blir glatt og får en ekstra glød.

I tillegg til annen hudpleiebehandling 500,-

 

Microneedling (60min) 2500,-

For deg som ønsker en naturlig stimulering til huden og et alternativ til Botox og Restylane. Den patenterte rullen fra Genosys Professional består av 540 mikronåler. Rullen vil lage tynne kanaler som gjør at de aktive ingrediensene i serumet føres dypt ned i huden din. Huden blir stimulert til å produsere kollagen, som hjelper med å reparere huden i dybden.

Behandlingen passer for deg som har fine linjer, arr, hyperpigmentering, solskadet hud og akne, eller for deg som bare ønsker en skikkelig boost til huden.

 

Mei Zen, kosmetisk akupunkturbehandling

Kosmetisk akupunktur Mei Zen tar utgangspunkt i kroppens energi og egen evne til å skape endringer og opprette balanse på samme måte som tradisjonell akupunktur. Tynne nåler stikkes på spesielle akupunkturpunkter både i ansiktet, men også på distale punkter på kroppen for å frigjøre energiflyten.

Bedrer muskeltonus og strammer opp huden, minsker linjer og rynker, hjelper mot urenheter og arr, minsker hevelser i ansiktet og fukter huden og gir den glød.

Kr. 750,- pr behandling

 

MAKE-UP

I Gimle ønsker vi at alle skal stråle. Våre makeupartister tar utgangspunkt i deg og dine ønsker. Du får tips og ideer til knep som gir deg det resultatet du ønsker. Vi tilpasser farger etter årstid, anledning og de siste trendene. Dette er en glamorøs time spesialtilpasset akkurat deg, der du er i fokus. Alle farger og produkter får du oppleve på din egen hud.

 

Makeupveiledning (60 min) 1000,-

Her lærer du å legge den perfekte makeup. Makeupartisten vektlegger din ønsker og behov, og viser deg trinnvis hvordan du skal påføre makeupen. Du lærer hvordan du kan fremheve det beste ved dine trekk.

 

Brudemakeup inkludert prøvetime 2900,- 

Dette er en helt spesiell dag, hvor vi gjør alt for at dine ønsker skal bli oppfylt. Vi sørger for at du stråler og ikke minst at makeupen sitter perfekt hele dagen.

Vennligst vent...

Du la dette produktet i handlekurven:

{{var product.name}}

Fortsett å handle BETALE

Du slette dette produktet fra handlekurven.

{{var product.name}}

Fortsett å handle or BETALE
  Laster inn ...