Parfyme, hudpleie og makeup siden 1939

Behandlinger

Gimle sine behandlinger er alle satt sammen med fokus på fantastiske resultater og total avslapning. Vi legger stor vekt på ro og massasje i alle våre behandlinger. Denne listen er en guide til hva vi kan tilby. Hvis du er usikker på hvilken behandling du bør velge, kan du snakke med en av våre hudpleiere som vil guide deg til riktig behandling.

Ring og bestill time på tlf: 22 44 61 42

LA MER

Historien om Crème de la Mer handler om Max Huber, en romfart fysiker hos NASA. Han fikk huden sin forbrent da en reaktor eksploderte, og ønsket å utvikle en krem som kunne reparere huden. De neste 12 årene gjennomførte han over 6000 dokumenterte eksperimenter for å skape det vi i dag kjenner som La Mer og The Miracle Broth TM. I dag finner vi The Miracle Broth TM i alle La Mers produkter og behandlinger.

La Mers behandlinger bader huden i fukt og energi og gir deg unike resultater. Huden blir vital, strålende og gjennomfuktet, og kroppen vil få en total avspenning.

 

The La Mer Custom Facial Intense (75 min) 1400,-

En intens ansiktsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består også av en ansikt- og arm massasje, og her vil du virkelig føle en total avslapping.

 

The La Mer Custom Facial Intense (90 min) 1700,-

En intens ansikts-og kroppsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består av massasje for ansikt, armer og ben. Her vil hele deg slappe av.

 

OMOROVICZA

En unik og ekstremt potent hudpleieserie fra Budapest. To nobelprisvinnere i medisin står bak denne helt spesielle hudpleieserien som kombinerer banebrytende Hydro Mineral Transference TM med kraften fra vannet, som har utspring i eldgamle termalske kilder.

Behandlingene skiller seg ut med en utrolig aktiv massasje som gir ansiktet ditt et løft og setter i gang sirkulasjonen.

 

Blue Diamond (75 min) 1700,-

En behandling for den modne huden der vi bruker de unike Blue Diamond produktene til Omorovicza. Huden vil få en klar overflate og et øyeblikkelig løft. En spesialdesignet øyemassasje med Derma Globes kjøler og roer ned den sensitive huden rundt øynene.

 

Illuminating Facial (55 min) 1200,-

For deg som ønsker en glødende og gjennomfuktet hud. Den aktive Copper peelingen forfiner hudens overflate, og du vil gå ut med en ny jevn og klar hud.

 

Deep Cleansing and Pore refining (75 min) 1400,-

I denne behandlingen bruker vi den kjente mineralske leiren som renser og forfiner porene våre. Leirens rensende egenskaper vil jobbe dypt ned i huden og etterlate den klar og ren. Ønsker du utklemming gjør vi også det.

 

SISLEY

Sisley er en av Frankrikes ledende hudpleiemerker. Serien er basert på Phyto-Cosmetologi som betyr bruk av naturlige planteekstrakter i hudpleieprodukter.

Sisley skreddersyr hver enkelt behandling etter alder og behov.

 

The Phyto-Aromatisk behandling (55 min) 1200,-

Dypgående aromatisk ansiktsbehandling med en kombinasjon av nydelig massasje og aromaterapi. Hudpleieren skreddersyr spesialprodukter til deg, og tar hensyn til din hud og dine behov.

 

The Phyto-Aromatisk Anti-aldringsbehandling (90 min) 1700,-

En anti-age behandling for deg med en voksen og moden hud der huden får en fastere og jevnere overflate. En nydelig ansiktsmassasje vil øke blodsirkulasjonen og samtidig gi en total avslapning.

 

Giorgio Armani Signaturbehandling (60min) 1600,-

Balanserende og luksuriøs behandling som stimulerer sirkulasjonen i huden din. En helt spesiell behandling med varme og kalde steiner, og Giorgio Armani Crema Nera produkter. Inkluderer en ansikts- og ryggmassasje inspirert av Yin og Yang. Vi er de eneste i Skandinavia som utfører denne behandlingen.

 

LA PRAIRIE

En sveitsisk hudpleieserie, som benytter seg av de mest eksklusive og potente råstoffene på markedet. Deres patenterte kompleks The Cellular Complex TM består av nærmere hundre ingredienser som sammen opptrer tilnærmelsesvis likt hudens egne celler.

 

la prairie Art of Beauty (90 min) 1800,-

En total oppstrammende ansiktsbehandling der vi bruker la prairie sitt velkjente hudpleieprogram.

Her vil huden din eksfolieres og tilføres en spesialmaske slik at den vil stråle og bli full av energi. Hudpleieren vil i denne behandlingen legge stor vekt på massasje av rygg, øyne, armer og ansikt.

 

ØKOLOGISKE BEHANDLINGER

The Organic Pharmacy

Englands mest anerkjente økologiske hudpleieserie.The Organic Pharmacy kombinerer aktive økologiske planteingredienser og vitaminer med sin spesielle massasjeteknikk. Behandlingene er utviklet av gründeren Margo Marrones økologiske produkter som gir en sunn, glødende og strålende hud.

 

The Rose Diamond Facial (90 min) 2500,-

En banebrytende behandling med maskinen Hydra Derma.

Behandlingen består av en trippel peeling med diamant støv, enzym peeling og Hydra Derma eksfoliering. Etterfølges av en oksygengele og massasje med The Organic Pharmacys unike Rose og Diamant produkter. Kraften fra diamanter og rose vil strammer opp huden din og gi den fuktighet og spenst.

 

Amazing Space

Amazing Space er en avansert økologisk hudpleieserie med et helt unikt behandlingsprogram. Din terapeut skreddersyr spesialprodukter tilpasset din hud. Unike elementer som varm steinmassasje, spesialprodukter kun for behandling og deilig massasje, er noe av det du kan se frem til.

 

Amazing Face Fukt og Anti-aldring (55 min) 1000,-

En anti-age behandling som ved hjelp av rens, peeling og unike masker vil fukte og pleie huden din til det ytterste. Kombineres med deilig massasje.

 

Amazing Face Luksus (70 Min) 1200,-

En luksuriøs anti-age behandling der du får en dyprens og fukt.

 

Amazing Miracle Peel 550,-

Miracle-peel er en biokjemisk peeling som forfiner porene, fornyer og strammer opp. Om du virkelig ønsker en boost benyttes Amazing Miracle-peel i alle behandlinger for et tillegg på 250,-

Anbefales som en kur på 4-8 behandlinger.

 

Amazing Face Deluxe (100 min) 1700,-

«All inclusive facial» - Alt huden din trenger. En skreddersydd luksusbehandling med rens, peeling, fukt og masker skreddersydd til deg. Avsluttes med en nydelig varm steinmassasje på ryggen. Dette er behandlingen for deg som virkelig vil ha en Spa opplevelse.

 

Amazing & Gravid (70 min) 1200,-

For deg som er gravid. Her masserer vi hele kroppen din, og med en spasialpute kan du også ligge på magen og nyte en deilig ryggmassasje med varme steiner. Vi vil også bruke en vev-styrkende maske som vi legger på magen så den blir smidig og myk. Alt tilpasses deg og dine behov.

 

BIO-THERAPEUTIC BEHANDLINGER

Bio-Therapeutic ble etablert i 1974 i Seattle. Fokuset er innovativ apparatteknologi som gir synlig hudforbedring. Bio-Therapautic benytter de nyeste peptide-teknologien på markedet både i behandling og i deres høyaktive produkter.

Gimle BT-Cocktail Lift (75min) 1990,-

BT-Cocktail lift er en avansert ansiktsbehandling hvor mikrostrøm brukes for å behandle ansiktsmusklene, som gradvis mister sin spenst, noe som bidrar til synlige aldringstegn. BT-Cocktail Lift bidrar til økt kollagen-og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedret elastisitet i huden. Den komplette kombinasjonen av hudsliping med aktive produkter, oksygen for å øke fuktighetsnivået og regenererende lysterapi er den ultimate behandlingen mot hudaldring.

Gimle Platinum Peptide (90 min) 2490,-

Øker hudens spenst og elastisitet, samt reduserer irritasjon med Platinum Peptide-behandlingen som benytter den nyeste peptide-teknologien på markedet. Når dette kombineres med det siste innen maskinteknologi i en ansiktsbehandling, vil fordelene forsterkes ytterligere. Økt blodsirkulasjon, samt kollagen-og elastinproduksjon vil gi en optimal sunn hud med den ultimate glød. 

Gimle Platinum Eye (60 min) 1690,-

Spesielt utviklet for det sarte område rundt øynene. Det er i dette området at de første aldringstegnene kommer, ofte kalt "kråketær". Ved hjelp av maskinteknologi fra hydrodermabrasjon, mikrostrøm og lysterapi kan vi jobbe spesefikt med huden rundt øynene for å stramme opp, redusere fine linjer, hovenhet og mørke ringer, samt øke mikrosirkulasjonen og fukte tørr hud.

Gimle Express (15min) 490,-

Ekspressbehandlingen er en 20 minutters effektiv og resultatorientert behandling, rettet mot dine behov. Ved hjelp av ultralyd, mikrostrøm og høyaktive produkter vil huden få umiddelbare resultater. Denne behandlingem er super før makeup.

 

SPESIALISTBEHANDLINGER

 

Microdermabrasjon (45min) 950,-

Dette er en behandling for deg som ønsker øyeblikkelig resultat. Den avanserte maskinen kombinerer diamantsliping med innslusing av serum tilpasset din hud. Behandlingen gir deg et umiddelbart resultat så huden din blir glatt og får en ekstra glød.

I tillegg til annen hudpleiebehandling 500,-

 

Microneedling (60min) 2500,-

For deg som ønsker en naturlig stimulering til huden og et alternativ til Botox og Restylane. Den patenterte rullen fra Genosys Professional består av 540 mikronåler. Rullen vil lage tynne kanaler som gjør at de aktive ingrediensene i serumet føres dypt ned i huden din. Huden blir stimulert til å produsere kollagen, som hjelper med å reparere huden i dybden.

Behandlingen passer for deg som har fine linjer, arr, hyperpigmentering, solskadet hud og akne, eller for deg som bare ønsker en skikkelig boost til huden.

 

Mei Zen, kosmetisk akupunkturbehandling

Kosmetisk akupunktur Mei Zen tar utgangspunkt i kroppens energi og egen evne til å skape endringer og opprette balanse på samme måte som tradisjonell akupunktur. Tynne nåler stikkes på spesielle akupunkturpunkter både i ansiktet, men også på distale punkter på kroppen for å frigjøre energiflyten.

Bedrer muskeltonus og strammer opp huden, minsker linjer og rynker, hjelper mot urenheter og arr, minsker hevelser i ansiktet og fukter huden og gir den glød.

Kr. 750,- pr behandling

 

MAKE-UP

I Gimle ønsker vi at alle skal stråle. Våre makeupartister tar utgangspunkt i deg og dine ønsker. Du får tips og ideer til knep som gir deg det resultatet du ønsker. Vi tilpasser farger etter årstid, anledning og de siste trendene. Dette er en glamorøs time spesialtilpasset akkurat deg, der du er i fokus. Alle farger og produkter får du oppleve på din egen hud.

 

Makeupveiledning (60 min) 1000,-

Her lærer du å legge den perfekte makeup. Makeupartisten vektlegger din ønsker og behov, og viser deg trinnvis hvordan du skal påføre makeupen. Du lærer hvordan du kan fremheve det beste ved dine trekk.

 

Brudemakeup inkludert prøvetime 2900,-

Dette er en helt spesiell dag, hvor vi gjør alt for at dine ønsker skal bli oppfylt. Vi sørger for at du stråler og ikke minst at makeupen sitter perfekt hele dagen.

Vennligst vent...

Du la dette produktet i handlekurven:

{{var product.name}}

Fortsett å handle BETALE

Du slette dette produktet fra handlekurven.

{{var product.name}}

Fortsett å handle or BETALE
  Laster inn ...