Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Lotion P50 250 ml

Eksfolierer, balanserer hudens PH verdi og gir en jevn hudtone. 

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Lotion P50 er den reneste og sterkeste formelen av alle våre eksfolierende lotions. I tillegg inneholder denne versjonen spesifikke aktive ingredienser som timian essensiell olje og myrra for deres rensende, tonende og antiseptiske egenskaper. På grunn av sin sammensetning og høye konsentrasjon av syrer som trenger raskt inn i overhuden, er Lotion P50 bare egnet for tykkere Skin Instants®, med eller uten seboreisk tendens.

Lotions P50 er Biologique Recherches unike syretoner; frukten av 30 års refleksjon og erfaring. Disse balanserende og eksfolierende lotionene fremskynder epidermis naturlige eksfolieringsprosess og gjenoppbyggingen av epidermalskjoldet. Den forsterkede overhuden kan da fullføre sine beskyttende funksjoner fullstendig, og forbedre hudens selvregenerasjonspotensial. Lotion P50 ritualet er et sentralt stadium i alle hudpleieprogrammer for Biologique Recherche; den eksfolierer ikke bare, men den renser også, regenererer og opprettholder pH i overhuden.

Den kjemiske peeling av huden er en prosedyre som skjer takket være den aktuelle applikasjonen av en cocktail med hydroksysyrer. All Lotions P50 inneholder en potent kombinasjon av AHA, BHA og PHA-eksfoliant: melkesyre, eplesyre, sitronsyre, salisylsyre og gluconolacton, for å fungere som en kjemisk peeling. Som navnet tilsier, fornyer Lotions P50 skinnet forsiktig i løpet av 50 dager - ‘P’ står for peeling og ‘50’ står i 50 dager - som representerer omtrent to epidermale sykluser, for en skånsom, men effektiv peelingprosess. Alle BR-behandlinger begynner med Lotion P50 - enten det er hjemme eller hos en utdannet hudterapeut. 

  • Eksfolierer og fukter med fruktsyrer.
  • Balanserer hudens pH og talgnivå.
  • Minsker porene og forhindrer urenheter.
  • Jevner ut hudtonen og strukturen fra arr/pigmenteringer. 
Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Lotion P50 250 ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.