Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400 150ml

I tillegg til å balansere pH i huden, ekfolierer den, fukter, renser og dreper bakteriene

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Skin Instant: Pigmentert hud

Dette er en balanserende og dyptrensende lotion. Brukes over ansiktet, halsen og bryst. I tillegg til å balansere pH i huden, ekfolierer den, fukter, renser og dreper bakteriene. Den forbereder også huden for videre behandling, forhindrer fremtidige hudormer og gir en frisk, glødende hud. Dette produktet fungerer også effektivt på pigmenter. 

Lotions P50 er Biologique Recherches unike syretoner; frukten av 30 års refleksjon og erfaring. Disse balanserende og eksfolierende lotionene fremskynder epidermis naturlige eksfolieringsprosess og gjenoppbyggingen av epidermalskjoldet. Den forsterkede overhuden kan da fullføre sine beskyttende funksjoner fullstendig, og forbedre hudens selvregenerasjonspotensial. Lotion P50 ritualet er et sentralt stadium i alle hudpleieprogrammer for Biologique Recherche; den eksfolierer ikke bare, men den renser også, regenererer og opprettholder pH i overhuden.

Den kjemiske peeling av huden er en prosedyre som skjer takket være den aktuelle applikasjonen av en cocktail med hydroksysyrer. All Lotions P50 inneholder en kraftig kombinasjon av AHA, BHA og PHA-eksfoliant: melkesyre, eplesyre, sitronsyre, salisylsyre og gluconolacton, for å fungere som en kjemisk peeling. Som navnet indikerer, fornyer Lotions P50 huden forsiktig over 50 dager - ‘P’ står for peeling og ‘50’ står i 50 dager - som representerer omtrent to epidermale sykluser, for en mild, men effektiv peelingprosess.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400 150ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.