Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Lotion P50 V 250ml

Eksfolierer, balanserer hudens PH verdi og gir en jevn hudtone. 

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Skin Instant: Moden hud

Dette er en balanserende og dyptrensende lotion. Brukes over ansiktet, halsen og bryst. I tillegg til å balansere pH i huden, ekfolierer den, fukter, renser og dreper bakteriene. Den forbereder også huden for videre behandling, forhindrer fremtidige hudormer og gir en frisk, glødende hud.

Lotion P50V er versjonen av vår Lotions P50 som ble spesifikt formulert med tilsatte vitaminer og valnøttekstrakter, som beskytter mot aldringsprosessen og gir næring til overhuden. Antioksidant ingrediensene i denne lotion gjør den egnet for mer modne og / eller devitalised Skins Instants®.

Lotions P50 er Biologique Recherches unike syretoner; frukten av 30 års refleksjon og erfaring. Disse balanserende og eksfolierende lotionene fremskynder epidermis naturlige eksfolieringsprosess og gjenoppbyggingen av epidermalskjoldet. Den forsterkede overhuden kan da fullføre sine beskyttende funksjoner fullstendig, og forbedre hudens selvregenerasjonspotensial. Lotion P50 ritualet er et sentralt stadium i alle hudpleieprogrammer for Biologique Recherche; den eksfolierer ikke bare, men den renser også, regenererer og opprettholder pH i overhuden.

Den kjemiske peeling av huden er en prosedyre som skjer takket være den aktuelle applikasjonen av en cocktail med hydroksysyrer. All Lotions P50 inneholder en potent kombinasjon av AHA, BHA og PHA-eksfoliant: melkesyre, eplesyre, sitronsyre, salisylsyre og gluconolacton, for å fungere som en kjemisk peeling. Som navnet tilsier, fornyer Lotions P50 skinnet forsiktig i løpet av 50 dager - ‘P’ står for peeling og ‘50’ står i 50 dager - som representerer omtrent to epidermale sykluser, for en skånsom, men effektiv peelingprosess. Alle BR-behandlinger begynner med Lotion P50 - enten det er hjemme eller hos en utdannet hudterapeut.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Lotion P50 V 250ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.