Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Lotion P50 W 250ml

Eksfolierer, balanserer hudens PH verdi og gir en jevn hudtone. 

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Skin Instant: Sensitiv hud

Dette er en balanserende og dyptrensende lotion. Brukes over ansiktet, halsen og bryst. I tillegg til å balansere pH i huden, ekfolierer den, fukter, renser og dreper bakteriene. Den forbereder også huden for videre behandling, forhindrer fremtidige hudormer og gir en frisk, glødende hud.

Lotion P50W har en mildere tilnærming fra alle våre Lotions P50. Ikke bare den trenger gjennom epidermis ganske sakte, den ble også spesifikt formulert med arnica for sine betennelsesdempende og helbredende egenskaper for å gi en beroligende effekt på huden. Denne milde versjonen er egnet for tynnere, reaktive og normale Skin Instants®.

Den kjemiske peeling av huden er en prosedyre som skjer takket være den aktuelle applikasjonen av en cocktail med hydroksysyrer. All Lotions P50 inneholder en potent kombinasjon av AHA, BHA og PHA-eksfoliant: melkesyre, eplesyre, sitronsyre, salisylsyre og gluconolacton, for å fungere som en kjemisk peeling. Som navnet tilsier, fornyer Lotions P50 huden forsiktig i løpet av 50 dager - ‘P’ står for peeling og ‘50’ står i 50 dager - som representerer omtrent to epidermale sykluser, for en skånsom, men effektiv peelingprosess.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Lotion P50 W 250ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.