Loading...
Claus Porto

Claus Porto Gift Box 3 Wax Sealed Soaps 150g SMART | FOX TROT | ONDINA

Smart, Fox Trav og Ondina er såpene som presenteres i denne gaveesken

kr 399,00
Beskrivelse

Hvis du er glad i blomsterdufter, er dette det perfekte valget. Sammen tilbyr de en aromatisk opplevelse som går fra den lidenskapelige rosen i Smart, delikate fioler i Fox Trot, til den hvite friskheten i Ondina. Disse tre fargerike såpene er pakket inn i vintage Belle époque-inspirert emballasje, og er en del av merkevarens unike historie. En boks med duftende skatter.

Sortimentet i denne gaveesken har et utvalg av tre såper i Classico-serien. Disse fargerike såpene er blandet med mango- og pistasjfrøolje, slik at du kan få et glimt av glamouren fra Belle Époque-tiden, som emballasjen er basert på. Hver såpe har en manuelt plassert voksforsegling, med merkets logo.

Smarts forlokkende duft vil gi huden din en fløyelsaktig glatt berøring. Rikhetens roser inspirerte til opprettelsen av denne duften, der pion og solbær harmonerer med delikate rosenblader og intens rav. Resultatet er utsøkt blomster, elegant og aldersløst.

Fox Trot herlige duft vil gi huden din delikatesse av rosenrøde blomster og søtheten av modne rødbær. I denne kandiserte, feminine duften er det en blomsterharmoni mellom fiolett, mimosa og pion. Sukkerholdige notater av solbær og bringebær er krydret med baseavtaler av musk og vetiver for den perfekte endelige vrien.

Ondinas livlige duft vil svøpe huden din, like forfriskende som havbris. Denne marine, hvite blomsten kombinerer også skarpheten av bergamot med dybden av treaktige sedler og sandeltre.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Claus Porto Gift Box 3 Wax Sealed Soaps 150g SMART | FOX TROT | ONDINA
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.