Loading...
Claus Porto

Claus Porto Gift Box 9 soaps 50g

Voga, Alface, Favorito, Elite, Banho, Ilyria, Chypre, Deco og Cerina er såpene som presenteres i denne gaveesken

kr 599,00
Beskrivelse

Fra frisk til varm, fra blomster til trenoter, gir denne gaveesken deg en rask oversikt over en samling som bærer sjelen til Claus Porto og mer enn 130 års håndverkstradisjon. Denne elegante hvite esken, med gylden preging, åpner for å presentere ni fargerike såper innpakket i vintage Art Deco-inspirert emballasje, og som er en del av merkevarens unike designarv. Den ideelle gaven, hvis du er villig til å dele en skatt.

Sortimentet i denne gaveesken har et utvalg av ni såper fra Deco-serien. Disse fargerike såpene er blandet med sheaolje og trekker på de dramatiske designene som først fikk navnet til Porto Porto tidlig på 1900-tallet.

Duftene:

Vogas duft balanserer fruktig friskhet med undervurdert akasie og søt tuberose.. En fengende feminin duft.

Alfaces ungdommelige og solrike duft vil vekke sansene dine og subtilt gi huden din en bløt duft. Den gledelige duften kombinerer frisk appelsinblomst med fløyelsaktig mandel, viklet rundt et strålende hjerte av hvit rose og jasmin.

Favoritos unike duft kombinerer saftige røde bær og skarpe grønne blader, med den delikate duften av nyklippte roser, varmet opp av en kraftig klype pepper og patchouli. Glad som en lys sommerdag.

Elites saftige duft vil berolige sansene dine, mens du etterlater huden din subtilt duftende. Denne raffinerte og fengende duften blander sitrusfrukter til bergamott og mandarin, et hjerte av mykt tre, og innslag av musk og pulveraktig rav.

Banhos revitaliserende og pene duft vil gi deg et energigivende løft og vil glede sansene dine. Deilig frisk, denne luftige duften er en stimulerende sitrusfest av sitron, appelsin, mandarin, verbena og basilikum, gitt ekstra dybde med musk og hint av vanilje.

Ilyrias blomsterharmoni vil varme opp sansene dine mens du renser og parfymerer huden din. Duften er en blanding av sitron og appelsinblomst, med myk kaprifol og eksotisk jasmin for å skape en fusjon som er søt og forfriskende.

Chypres særegne duft smelter sammen tangy solbær, litchi og mandarin med skognotater fra sedertre og eikemose. Delikat jasmin og rød rose gir et snev av raffinement til denne orientalske inspirerte duften. Varmer som en peis om vinteren.

Decos friske skogduft blander noter av galbanum og sypress med en treaktig sammensetning av furu, eukalyptus og balsamico. Den er avrundet med et pikant preg av einer og sedertre. Like avstivende som en tidlig morgenskogvandring.

Cerinas treaktige, polerte duft er sterkt inspirert av Portugals forrevne kyst. Noter av furunål og havmos, omfavnes av den luftige søtheten av delikate hvite blomster. Resultatet er like forfriskende som en spritz med ferskvann.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Claus Porto Gift Box 9 soaps 50g
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.