Loading...
Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Crema Nera Extrema Eye Cream 15ml

En øyekrem som jobber på konturene med en subtil lett tekstur som lyser opp øyområdet med en spektakulær effekt

kr 1 300,00
Beskrivelse

Ved kontakt med varmen fra huden forvandles Light Reviving Eye Cream til en lys, regenererende, intenst lysende øyekrem. Hemmeligheten bak denne øyepleien for å bekjempe oppblåste øyne og mørke sirkler ligger i dens unike og delikate produksjonsprosess kjent som "hurtig oppvarming og avkjøling". Det flytende stoffet blir transformert ved veldig høy temperatur (80 ° C) og deretter avkjølt umiddelbart: det stivner. Mørke sirkler og hevelser reduseres.

Under en vandig ekstraksjonsteknikk - unik for formuleringen av Crema Nera - blir bladene til Myrothamnus flabellifolia-planten oppvarmet til en presis temperatur i rent krystallvann for å vekke planten fra sin beskyttende, sovende tilstand. Fra vannets renhet, til temperaturen, til pH-verdien; alt er kalibrert for å sikre at stoffene blir ekstrahert for å sikre maksimal effektivitet.

I tillegg til de uovertrufne anti-aldringsfordelene, kommer den komplette Crema Nera-samlingen i fremtredende, sensoriske teksturer som gir en uforglemmelig hudopplevelse.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Giorgio Armani Beauty Crema Nera Extrema Eye Cream 15ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.