Loading...
Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Crema Nera Supreme Reviving Light Cream 50ml

En lett gele-krem som gir masse fukt og reperasjon til en kombinert/fet hud

kr 3 450,00
Beskrivelse

Supreme Reviving Cream Light Texture er en fuktighetsgivende krem ​​og gel i en som gir komfort og en umiddelbar følelse av friskhet til huden.

Ved å bruke en spesiell fuktighetskrem for tørr hud, blir du kontinuerlig hydrert i 24 timer og dypt regenerert. Huden er myk, smidig og strålende, men aldri skinnende - selv under ekstremt fuktige forhold.

På et forsøk på å oversette denne inspirasjonen til en hud er linje, inngikk Giorgio Armani beauty Laboratories et varig partnerskap med professor Jill Farrant, verdens ledende ekspert på planter som trives under ekstreme forhold. Inspirert av naturen har Giorgio Armani beauty Laboratories og professor Jill Farrant skapt en unik hudpleiesamling i Crema Nera: et utvalg der eksepsjonell vitenskap, dokumenterte resultater og utrolige teksturer kommer sammen.

Pantelleria var inspirasjonen; Crema Nera er det enestående resultatet for hudpleie. I tillegg til de uovertrufne anti-aldringsfordelene, kommer den komplette Crema Nera-samlingen i fremtredende, sensoriske teksturer som gir en uforglemmelig hudopplevelse.

Det tok over hundre forsøk for å skape den sensoriske teksturen til den opprinnelige Supreme Reviving Cream. Denne teksturen er ideell for normal til tørr hud, spesielt i kaldere årstider og hardere klima. Cocooning hud i en dekadent balsam-til-olje-tekstur, gir den anti-aging handlinger, sammen med intens næring og en følelse av dyp komfort.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Giorgio Armani Beauty Crema Nera Supreme Reviving Light Cream 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.