Loading...
Sisley

GIORGIO ARMANI BEAUTY Prima CC Cream 30ml

En lysende fuktighetskrem som gir øyeblikkelig tilfredsstillelse av sminke med langvarige effekter av høykvalitets hudpleie

As low as kr 460,00
Beskrivelse

Armani Prima Color Control Glow Moisturizer blander enkelt opplevelsen fra Linda Cantello, internasjonale Giorgio Armani Makeup Artist, med Giorgio Armani laboratorieres avanserte teknologi. Resultatet er en lysende fuktighetskrem som gir øyeblikkelig tilfredsstillelse av sminke med langvarige effekter av høykvalitets hudpleie, og kombinerer det beste av Giorgio Armanis ekspertise på begge felt.


Som hudpleie er Armani Prima Color Control Glow Moisturizer formulert med Moringa oleifera-ekstrakt, vitamin E og Adenosine, forsterker og gjenopplever hudfarge med langvarig hydrering.


Som sminke har Armani Prima CC tonet fuktighetskrem blitt utviklet for å styrke lysstyrken, og de fem nyansene - alt fra lys til middels - er forsiktig laget for å blande seg med hudens egen fargetone for å forbedre den naturlige varmen. Rosa pigmenter øker lysstyrken og utstrålingen ytterligere, mens dekningen er ekstremt ren for å fremheve hudens naturlige vitalitet.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:GIORGIO ARMANI BEAUTY Prima CC Cream 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.