Loading...
Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Privè Pivoine Suzhou Eau De Toilette 100ml

Pion representerer det gamle kinesiske imperium som er lykke, nåde og velstand. Duften er elegant, myk og sensuell

kr 1 420,00
Beskrivelse

Giorgio Armani Privè Les Eaux Piovine Suzhou Les Eaux er dufter som er inspirert av naturen og middelhavet, og er en hyllest til kjente og vakre hager.

Giorgio Armani fanger den naturlige perfeksjonen til denne legendariske blomsten. Med Pivoine Suzhou har Giorgio Armani tolket Eau de Toilette på nytt, og kombinerer eleganse og friskhet med myk, dvelende sensualitet. Det er den første Armani Privé-duften som er inspirert av de legendariske hagene i Asia. Pivoine Suzhou Eau de Toilette er også en feiring av Kinas mest elskede blomst - pionen. Symbolet for det gamle kinesiske imperiet, pionen representerer lykke, nåde og velstand. Pivoine Suzhou er et ensemble med stor skjønnhet, balanserende kunst og natur. For Giorgio Armani krever det å skape en couture- eller duftkolleksjon den samme harmonien av elementer.

Denne duften er inspirert av de legendariske hagene i Asia der Pion er en høyt elsket og verdsatt blomst. Pion representerer det gamle kinesiske imperium som er lykke, nåde og velstand. Duften er elegant, myk og sensuell.

Topp noter: Raspberry, Pink Pepper and Mandarin Orange
 
Hjerte noter: Peony, May Rose and Rose
 
Bunn note: Musk, Amber and Patchouli
Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Giorgio Armani Privè Pivoine Suzhou Eau De Toilette 100ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.