Loading...
Juice Beauty

Juice Beauty Prebiotix Freshly Squeezed Glow 20% Vitamin C Serum 27ml

Få strålende hud med Vitamin C i sin kraftigste form, med en høy konsentrasjon på 20 %.

kr 690,00
Beskrivelse

Et serum som skaper en ny glød! Med 20 % aktivt vitamin C, hjelper serumet til med å jevne ut huden din og gi hudens mikrobiom fukt for et balansert, sunt utseende. Ideell å bruke for alle 20-årene og oppover (med mindre følsomhet for vitamin C eller rosacea).

Vitamin C i sin kraftigste form, med en høy konsentrasjon på 20 % (Duke University Study).

fordeler
Askorbinsyre (Vitamin C) ved 20 %: For en vakker glød hjelper denne kraftige antioksidanten til å beskytte huden mot oksidative skader, hjelper til med å korrigere urenheter og aldersflekker.​ Høye nivåer av vitamin C fungerer som et kraftig antioksidantmiddel for å bekjempe frie radikaler mens bidrar synlig til å lysne og jevne hudtonen og tekstur.
Tokoferol (Vitamin E) ved 1 %: Beskytt huden din med denne rike antioksidanten for å hjelpe deg med å bekjempe daglige stressfaktorer som forurensning, røyk, UV-stråler eller klimaanlegg.
Hyaluronsyre: forbedrer hudens fuktighet og plumpende utseende.
PREBIOTIX™ Microbiome fuktighetsgivende ingredienser bidrar til å beskytte huden med en eksklusiv fermenteringsingrediensteknologi.


Uten:
Formulert uten parabener, petroleum, propylen eller butylenglykol, natriumlaurylsulfater, plantevernmidler, ftalater, kunstige fargestoffer eller syntetiske dufter. Juice Beautys produkter blir aldri testet på dyr.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Juice Beauty Prebiotix Freshly Squeezed Glow 20% Vitamin C Serum 27ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.