Loading...

Karmameju BUFF Natural Body Brush

Rating:
100% of 100
kr 389,00

Karmamejus milde kroppsbørste er laget av bærekraftig bøk og naturlige Tampico bust. Unikt for den meksikanske Agave planten, er Tampico fiber enestående for sin renhet og elastisitet, noe som gjør den ideell for tørr børsting.

Bruk BUFF til dypt rense huden, øke blodsirkulasjonen og stimulere kroppens lymfesystem for å fremme avgiftning. Regelmessig børsting vil forsiktig fjerne døde hudceller og renser porene uten å skade de ytre lagene av huden.

Tørrbørsting kan også bidra til å bryte ned cellulitter og forbedre muskel og hud - tone . Drikk rikelig med vann for å skylle bort giftstoffer.

Slik bruker du den:

    Karmameju milde tørrbørste er designet for bruk uten vann eller såpe. Bruk før du dusjer eller bader som en del av din daglige rutine.
   Begynner med håndflatene eller fotsålene, børst innover fra de ytterste punktene på kroppen din, børst rytmisk i jevne, milde strøk mot hjertet.

    Gå over hele kroppen din, men unngå øm hud i ansikt, bryst og utringning, og alltid husk å børste mot hjertet .
     Pass på å ikke ta for hardt og unngå irritert, sensitiv eller skadet hud, ta ekstra forsiktighet rundt hevede føflekker eller skrubbsår.
    Etter 3-5 minutter av børsting du kan dusje eller bade. En kald dusj for å aktivere blodsirkulasjonen og en sunn glød anbefales.
    Husk å rense bort giftstoffer som blir frigjort gjennom børsting ved å drikke minst 2-3 liter filtrert vann hver dag.


Fordeler

Tørrbørsting har vært praktisert i århundrer over hele verden og av mange forskjellige kulturer. Det er en enkel, lett og rimelig måte å revitalisere din skjønnhets rutine - samt hud-og energi nivåer. Brukes det regelmessig, vil tørrbørsting gi resultater raskt.


 
Råd ved bruk av tørrbørsten

    Ikke børste når huden din eller børsten er fuktig eller våt.
    Unngå å børste irritert, sensitiv eller skadet hud.
    Etter bruk, børste bust flere ganger med hånden eller en tørr børste og banke forsiktig på en hard, jevn overflate for å sikre at alle døde hudceller blir fjernet.
    Rengjør børsten i varmt vann med en mild såpe hver 2-3 uke. Tørk grundig i solen eller på et varmt, tørt sted.
    Vi anbefaler at du bruker en egen børste for hvert medlem av husstanden.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Karmameju BUFF Natural Body Brush
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.