Loading...

Karmameju RECHARGE ionic body brush

kr 615,00

Laget av bærekraftig bøk med ekstra fin bronsebust og hestehår, er Karmameju Ionic tørrbørste en enkel måte å for å balansere elektromagnetisk energi i kroppen samtidig som den virker avgiftende.

Tørrbørsting med Karmameju Ionic kroppsbørste skaper negative elektriske ioner direkte på huden gjennom naturlig friksjon. Negative ioner stimulerer tilførsel av oksygen til cellene våre og kroppsvev, og hjelper lymfekjertlene med å avgifte blodet.

Tørrbørsting kan også bidra til å bryte ned cellulitter og forbedre muskel og hud - tone . Drikk rikelig med vann for å skylle bort giftstoffer.

Slik bruker du den:

    Karmameju milde tørrbørste er designet for bruk uten vann eller såpe. Bruk før du dusjer eller bader som en del av din daglige rutine.
   Begynner med håndflatene eller fotsålene, børst innover fra de ytterste punktene på kroppen din, børst rytmisk i jevne, milde strøk mot hjertet.

    Gå over hele kroppen din, men unngå øm hud i ansikt, bryst og utringning, og alltid husk å børste mot hjertet .
     Pass på å ikke ta for hardt og unngå irritert, sensitiv eller skadet hud, ta ekstra forsiktighet rundt hevede føflekker eller skrubbsår.
    Etter 3-5 minutter av børsting du kan dusje eller bade. En kald dusj for å aktivere blodsirkulasjonen og en sunn glød anbefales.
    Husk å rense bort giftstoffer som blir frigjort gjennom børsting ved å drikke minst 2-3 liter filtrert vann hver dag.


Fordeler

Tørrbørsting har vært praktisert i århundrer over hele verden og av mange forskjellige kulturer. Det er en enkel, lett og rimelig måte å revitalisere din skjønnhets rutine - samt hud-og energi nivåer. Brukes det regelmessig, vil tørrbørsting gi resultater raskt.


 
Vedlikehold av tørrbørsten

    Ikke børste når huden din eller børsten er fuktig eller våt.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Karmameju RECHARGE ionic body brush
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.