Loading...
Kilian

Kilian Angels' Share Refillable EdP 50ml

Angels' Share er betegnelsen på alkoholen som fordamper ut av eikefatene som alkoholen blir lagret i

kr 2 225,00
Beskrivelse

Angels' Share er betegnelsen på alkoholen som fordamper ut av eikefatene som alkoholen blir lagret i. Denne andelen av alkoholen blir kalt "the Angels' Share", englenes andel.

Kilian Hennessys inspirasjon: Kilian Hennessy hyller sin arv som arving til den berømte franske konjakkfabrikken, og hans valg av karriere i parfymeverden. En første gangs samarbeid med den franske parfymeren Benoit Lapouza, parfymen Angels' Share er Kilian Hennessys mest personlige duft til nå, inspirert av hans åttende generasjons arv av Hennessy savoir-faire innen cognacfremstilling. Parfymen går dypt inn til grunnleggerens sinn og hukommelse, og inn i sin mest mystiske dimensjon: "la part des anges" eller "englenes andel" - en fordampning av brennevin i eikefat som blir gitt himmelen og til gudene.

Parfymen: I likhet med en Master Parfumer som lager akkord og essenser i en parfyme, kombinerer en Master Blender eaux-de-vie i perfekte proporsjoner for en eksepsjonell cognac. Angels' Share inneholder essensen av Cognac avledet fra brennevin for å gi den en naturlig karamellfarge. Åpningen med cognacolje, på en blanding av eik absolutt, kanel essens og Tonka bønner absolutt, gir duftens langvarige toner av sandeltre, praline og vanilje en deilig finish, en sjelden sammenblanding bare engler bør oppleve.

Parfyme: Cognac, hasselnøtt og eiketre

Parfymer: Benoist Lapouza

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Angels' Share Refillable EdP 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.