Loading...
Kilian

Kilian Miniature Set 5 x 10 ml

Et prøvesett med alle "The Liquors" duftene i miniatyr flakonger.

kr 2 250,00
Beskrivelse

Angels' Share er betegnelsen på alkoholen som fordamper ut av eikefatene som alkoholen blir lagret i. Denne andelen av alkoholen blir kalt "the Angels' Share", englenes andel. med en blanding av eik absolutt, kanel essens og tonka bønne absolutt.

Roses on Ice, en iskald følelse av einebær forsterket av friskheten til agurk og roseblader. Kilian Hennessy ønsket å gjenskape smaken av "gin on the rocks" med et skvett lime - som også er hans kones favorittdrink.

L'Heure Verte av KILIAN, en unik treaktig duft laget med absint, fiolblad og patchouli. L’Heure Verte er den franske uttrykket for “Happy Hour”, tidlig kveld, hvor absint, blandet med sukker, ble servert.

Apple Brandy on the Rocks, en sprø fruktig blanding harmonerer med konjakk – gjenskapt med toner av rom, mose og vanilje. Sedertre og ambroxan runder av duften og symboliserer "The Big Apple" med sitt legendariske uteliv.

Vodka On The Rocks er frisk og kjølig, med kryddernoter fra kardemomme, koriander og aldehyder som minner om frostrøyken fra isbitene i en kald drink.

Et perfekt sett for å minne om konjakksmakingsritualer fra grunnlegger Kilian Hennessys familiearv.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Miniature Set 5 x 10 ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.