Loading...
Kilian

Kilian Sacred Wood Refillable EdP 50ml

Varm og krydret duft med sandeltre, myrra og sedertre

kr 2 740,00
Beskrivelse

Kilian Hennessys inspirasjon: Sacred Wood er en hyllest til sandeltre fra Mysore i India og sedertre hentet fra hellige tresorter i Atlasfjellene i Marokko. Eksepsjonelle trær som disse tar tid å dyrke, og de er sett på som mystiske og hellige. 

Parfymen: Sacred Wood gjenspeiler kompleksiteten i sandeltre. Råmaterialet har fasetter som både er krydret, treaktig, og melkeaktig. Parfymen åpner med ambrettefrø absolute og gulrotfrøolje som gir en jordaktig og krydret duft, som sammen med sandeltreakkord: amyris olje, en kraftig trenote, blandet med sedertre. Myrra og copahu balsam olje tilfører varme og lunhet, som en røkelse som løfter sansene.

Parfymenoter: Amyris, sandeltre, tolu og copahu balsam fra Mysore
Duftfamilie: The Cellars
Parfymør: Calice Becker

Sacred Wood hører til Kilian Paris serien “The Cellars" og parfymeflakongen er i seg selv et flott samlerobjekt. Flakongene i The Cellars familien er sortlakkert, og utsmykket på hver side med med representasjon av Akilles skjoldet. “ In perfumery, it is as much about seduction as it is about protection”. - Kilian Hennessy. På parfymeflakongen er parfymens navn gravert for hånd på en metallplate i gull. Disse sofistikerte detaljene gir Kilian en garanti av luksus som skal vare. Flasken er refillbar.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Sacred Wood Refillable EdP 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.