Loading...
Kjær Weis

Kjær Weis Cream Foundation - Velvety

kr 565,00
Beskrivelse

Kjær Weis kremfoundation forbedrer hudfargen på en naturlig måte, og etterlater en porefri polert finish. Den naturlige formelen er fri for petroleum, parabener, kunstig farge og duft. Den gir dyptvirkende fuktighet til huden, forbedrer elastisitet og reduserer tegn på aldring. Kjær Weis kremfoundation gir en enkel og naturlig dekning. Bruk kun en liten mengde kremfoundation for et gjennomsiktig utseende, eller legg på et tykkere lag for å få den dekkende nok for hudproblemer som rosacea og akne. Den er kremet og lett å påføre, har en vektløs tekstur og en semi-matt finish. Refill er tilgjengelig slik at den vakre metallbeholderen kan gjenbrukes.

Sertifisert økologisk av CCPB (Italias økologiske standard)
Ingen kunstige ingredienser (slik som petroleum, parabener, kunstige fargestoffer og parfyme, petrokjemiske emulgatorer)
 IKKE testet på dyr
Glutenfri

Holdbarhet: 30 måneder før de blir åpnet, 12 måneder etter å ha blitt åpnet.
Ingredienser: av de ingrediensene i dette produktet som kommer fra jordbruk, kommer minimum 95% fra økologisk landbruk.

FARGEGUIDE:

Like Porcelain: For en blek eller rosenrød hudtone. Den forbedrer selv de mest sensitive, sarte hudtypene.

Paper Thin: For lys til medium hudtone, som har en rosa undertone. Denne kalde, elfenbenfargen gir en perfekt semi-matt finish.

Just Sheer: Perfekt for lys til medium hud, med oliven/gyllen undertone. Denne naturlige, varmbeige farge gir en semi-matt, feilfri finish.

Illusion: For medium og medium-mørk hud med oliven/gyllen undertone. Denne varme, honningfargen gir en semi-matt finish.

Velvety: For medium mørk til mørk hud med oliven/gyllen undertone. Den har en mørk, kremaktig nyanse som er ideell for mørk, varm hud.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kjær Weis Cream Foundation - Velvety
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.