Loading...
La Bouche Rouge

La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette Refill

5 fargepaletter, inspirert av mangfoldet av fargetoner som kan sees i elveleier til forskjellige tider av døgnet. Passer til skinnetui.

As low as kr 370,00
Beskrivelse

Ombres inneholder 93 % ingredienser av naturlig opprinnelse, er formulert uten mikroplast, talkum eller silikon og er ikke testet på dyr. Hvis du allerede eier et fint lær eller vegansk kompakt etui, kan du kun bestille en øyenskyggepalett.

Øyenskyggene er tilgjengelige i 5 fargepaletter, inspirert av mangfoldet av fargetoner som kan sees i elveleier til forskjellige tider av døgnet. Lojalt til sin forpliktelse til planeten, kalte huset disse fargekombinasjonene til kjente elver som er essensielle for planeten, men som sakte forsvinner.

Øyenskyggene inneholder 93% naturlige ingredienser, uten talkum eller silikon. En kremet formel beriket med hyaluronsyre og sheasmør for å gi fuktighet og komfort. En infusjon av ultrakonsentrerte pigmenter som lar deg oppnå et intenst, byggbart resultat, fra første påføring, med fingrene eller en børste.

Den papirinnkapslede refillen kan enten brukes som sin egen distinkte øyenskyggepalett, eller den kan plasseres inne i lærvesken.

Salton: En iriserende rosa harmoni. Fire lysende nyanser beriket med hyaluronsyre rundt øm rosa for en røykaktig effekt som lyser opp blikket ditt.

Chilwa: En iriserende brun harmoni. Fire lysende nyanser beriket med hyaluronsyre rundt brunt, for et varmt, glamorøst smokey eye.

Tage: En harmoni av matt beige. Fire matte nyanser, beriket med hyaluronsyre, rundt beige og sand som passer perfekt sammen for et subtilt, mildt smokey eye.

Aral: En iriserende lilla harmoni. Fire lysende nyanser beriket med hyaluronsyre for et dristig, lilla smokey eye.

Mead: En harmoni av iriserende karbon. Fire intense nyanser beriket med hyaluronsyre for et elegant og blandet svart smokey eye.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette Refill
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.