Story

Atelier Cologne ble født ut av vårt møte og vår kjærlighet. Parfyme har alltid vært vår lidenskap og vårt yrke. Vi møtte for første gang i New York i 2006, og veldig fort ble vi forelsket. Vi oppdaget at vi deler den samme lidenskapen for den legendariske Eau de Cologne, og at vi var på samme leten etter en Cologne karakter, elegant og frisk på samme tid med eksepsjonell langvarig effekt. 

Sammen besluttet vi å skape det første dufthuset helt dedikert til Cologne. Vår drøm: å lage cologne som bæres som rene parfymer. tter mange år i produksjonen ble vår drøm oppfylt. Vi fødte en ny olfaktiv familie: The Colognes Absolues.

The story, Atelier Cologne
Grunnleggerne av Atelier Cologne, Sylvie Ganter og Christophe Cervasel
møttes for første gang i New York i 2006.

Etter mindre enn et år som samarbeidspartnere i det første selskapet
Christophe opprettet, oppdaget de at de delte en felles lidenskap for den legendariske Eau de Cologne.

Over en middag i sentrum av Manhattan avslørte Sylvie hennes drøm om å evolusjonere Cologne verden, og skape sin egen Maison de Parfum.

Hun drømte om langvarige dufter, banebrytende kreativitet, mangfold og spesielt noe som gjorde Cologne til et "må-ha" produkt for alle parfyme garderober.
I et dristig og følelsesmessig øyeblikk tilbød Christophe å samarbeide med Sylvie på litt prosjekt og blir også hennes partner i livet. Den dagen startet de hva som ville bli en av de mest
respekterte og ønskelige Maison de Parfum i verden.

Atelier Cologne ble etablert i 2009 og er den første Maison de Parfum som dyrker rene parfymer inspirert av den legendariske Eau de Cologne. Grunnleggerne, Sylvie Ganter og Christophe Cervasel,skapte en ny olfaktiv familie, «Cologne Absolue».


For første gang blandes citruser med de mest dyrebare naturlige råvarene for perfekt balanserte kreasjoner og eksepsjonell varig duft. Enhver Cologne Absolue er bundet til en historie om verdsatte følelser og kraftige minner.

Loading...
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.