Loading...
Nannette de Gaspé

Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Face

Den første tørrmasken på markedet som redusere utseendet på fine linjer og rynker, fukter og lysner huden

kr 975,00
Beskrivelse

En sheetmask for ansiktet som inkluderer en unik blanding av 87% aldersfornyelse aktive ingredienser og bløtgjøringsmidler som bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, hydratere og lysne huden. 

Denne intensive vannløse techstile ™ - masken inkluderer en kombinasjon av kraftig aldersfornyelse, lysende og fuktighetsgivende aktiviteter som hjelper til med å stimulere syntesen av kollagen og elastin. Aktive ingredienser blir levert gjennom et biomimetisk mikrovektorisert ingrediensleveringssystem kjent som BMV ™, noe som muliggjør mikroinntrenging av aktive ingredienser gjennom flere lag av overhuden, og dermed bidrar til å oppnå mer uttalt hudpleieresultater i en kondensert tidsperiode.

Den revolusjonerende tørtrykkformuleringen er forsterket med en peptidsekvens med flere egenskaper og aktiveres ved lett å massere overflaten på techstile ™ og bruke den i 15 minutter. Disse sterkt restaurerende og reparative techstile ™ -behandlingene kan brukes på nytt i minimum 3 ganger, avhengig av hudtilstanden din.

94% naturlig - dermatologisk testet - parabenfri - gjenbrukbar 3 til 5 ganger

WWD Beauty Inc. Award 2017 | Product of the Year Skincare

 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Face
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.