Loading...
Nuori

NUORI Infinity Bio-Target Super Boost Serum

Serum som skal blandes inn med to targeting boostere valgt etter dine behov. 

kr 895,00
Beskrivelse

Dette super boostende serumet lar deg lage din egen ferske-blanding av de områdene du vil jobbe med.

Denne intelligente måten å skreddersy hudpleie akkurat etter dine behov, sikrer at din personlige løsning har alt du trenger. Velg deg ut to targeting boostere for å jobbe med akkurat det din hud trenger, bland det inn i serum basen (dette produktet), og begynn å behandle for synlige resultater.


Velg mellom 5 avanserte boosterformler som er rettet mot dine bekymringer:

DULLNESS
Revitaliserende & gir glød
Glycolic Acid & Bluberry Ekstrakt

Som det minste molekylet blandt AHA, glykol syrer hjelper på utstrålig på hudens overflate, stimulerer kollagen produksjonen og jevner ut huntonen. Blåbærekstrakten jobber med cellefornyelse og hjelper til med å reparere tidligere hud skader. Resultatet er lysnet hud, mer revitalisert og ungdommelig.

 

IMPURITIES
Clarifying & Pore-reduserende 
Niacinamide (Vitamin B3) & Witch Hazel

Med sine anti-inflammatoriske egenskaper, niacinamide hjelper på å redusere rødhet og irritasjon samt ingrediensen forsterker mikrosirkulasjonen i huden. Naturlig astringerende trollhassel vil minimere porene og regulere utbrudd. Resultatet er en klar, balansert hud med forbedret hud struktur. 

 

LOSS OF FIRMNES
Lifting & Firming
Ubiquinone (Q10) & Brown Marine Algae

Q10 booster hudens egen produksjon av elastin og kollagen fra innsiden. Brun marine alge beskytter mot stressende miljøfaktorer og hemmer skadelig nedbryting av elastin og kollagen. Resultatet er en jevnere og fastere hud.

 

UNEVEN SKIN TONE
Depigmenting & Brightening
Azeloglicina & Hops Extract 

Azeloglicina hjelper på å hemme overflødig produksjon av melanin og sebum. Humleekstrakt hjelper til med å utjevne den totale hudpigmenteringen og forhindrer misfarging forårsaket av inflammatorisk stress. Resultat er mindre synlige mørke flekker og en lysnet hud. 

WRINKLES
Line-reducing & Plumping
Hyaluronic Acid & Blackberry Leaf Extract

Hyaluronsyre pro-filler øker hudcellenes egen produksjon av hyaluronsyre. Blackberry leaf ekstrakt gjenoppretter hudens elastin og kollagen nivå og stimulerer hudens metabolisme. Resultatet er en plumpet hud og mindre synlige linjer.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:NUORI Infinity Bio-Target Super Boost Serum
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.