Loading...
Sisley

Sisley Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge LA CURE 4x10ml

En unik sammensetning, fire flasker, fire uker for å nå nye høyder for en frisk hud som ser ung og levende ut. Huden føles revitalisert og yngre med fornyet energi.

kr 9 900,00
Beskrivelse

Over tid svekkes den vitale energien til celler. Huden er mer sliten og regenererer seg saktere og saktere med årene, tegn på aldring og mangel på vitalitet dukker opp. Det blir da viktig å gjenopprette energi til huden.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Age La Cure er inspirert av en stor vitenskapelig oppdagelse og markerer kulminasjonen av mange års forskning. Formelen ble bygget med presis kunnskap: kunnskap om levende ting og grunnleggende mekanismer.

Med denne nye behandlingen fungerer Sisley Research som kilde til hudens ungdom for å øke dens vitale energi. Dag etter dag gjenvinner den vitalitet og utstråling, samt kvaliteten på dypt og intenst regenererte og transformerte hud. På fire uker blir huden gjenfødt.

Uke 1 / Fremdrift

Oppvåkning av huden startes. Dens forsvar er styrket for å umiddelbart motvirke tegn på utmattelse, energien til cellene reaktiveres.

På slutten av den første uken er hudfargen mer strålende, huden virker mindre sliten.

Tegn på utmattelse forsvinner for 86% av kvinnene.

Uke 2 / Fornyelse

Dedikert til eliminering av skadede mitokondrier(cellens energi), den andre uken fase jobber med optimal regenerering.

Cellen gjenvinner sin integritet og evne til å regenerere seg. Kvaliteten på huden forbedres. Det blir mykere, mer tonet og jevnere.

Kvaliteten på huden forbedres for 96% av kvinnene.

Uke 3 / Styrker immunforsvaret

Den tredje uken av Sisleÿa L'Intégral Anti-Aging La Cure retter seg mot hudens naturlige forsvar og antioksidantkraft: forbindelsene styrkes for å øke og distribuere produksjonen av vital energi i hjertet av cellene.

Huden er tettere, mer elastisk, strålende med vitalitet.

Aldringstegnene forsvinner for 96% av kvinnene.

Uke 4 / gjenfødsel

Til slutt tar den fjerde uken sikte på fordelene med de tre første trinnene på lang sikt. Alle de vitale mekanismene i hjertet av cellen er nå igjen koordinerte og optimale. Ved begynnelsen av en ny begynnelse regenereres huden, forvandles; hun utstråler en ny ungdom.

100% av kvinnene ser en markant forbedring i fordelene mot aldring.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge LA CURE 4x10ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.