Loading...
Sisley

Sisley Sisleya Elixir - 4 Ampulles 20ml

Et intensivt 4 ukers program  

kr 4 580,00
Beskrivelse

Gir en synlig yngre, fastere og strålende hud.

Føl deg selv stråle med en ungdommelig glød! Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure er en revolusjonerende 4-ukers hudpleiekur som lover å gjenopprette hudens naturlige skjønnhet og elastisitet. Med sin unike formulering vil denne kuren gi deg en total hudfornyelse - uke for uke.

Fordeler for deg

  • Allerede etter første uke vil ansiktshuden din føles oppkvikket og utmattet utseende reduseres.
  • I uke 2 vil linjer og rynker synes å bli mindre markerte, mens huden blir mykere og mer fast.
  • Etter 3 uker ser alderstegnene ut til å bli dempet, og huden fremstår glattere, tettere og mer elastisk med fornyet vitalitet.
  • I siste uke vil rynkene synes ytterligere redusert, og huden gjenvinne et ungdommelig utseende med tetthet, elastisitet og stråleglød

Intensiv kur for alle hudtyper.

Et intensivt program som gir synlig yngre, fastere, friskere, mer fuktet og strålende hud. Sisleya-Elixir er et intensivt, fornyende og reparerende produkt som er med på å gjenopprette de naturlige mekanismer og reflekser, som kjennetegner en ung hud. Et innovativt produkt som inneholder naturlige planteekstrakter spesielt utvalgt for deres evne til å arbeide i synergi og har til sammen 6 viktige egenskaper: Maltekstrakt er med på å fremme tilførselen av næringsstoffer til huden, så dermis støttes. Hvit pilebark hjelper huden å bekjempe stress mer effektivt. Ginkgo biloba (tempel tre) og vitamin E motvirker aldringstegn. Essensielle oljer utvunnet av lavendel og oregano er med på å stimulere huden, gi den ny energi og en vakker glød.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Sisleya Elixir - 4 Ampulles 20ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.