Loading...
Amazing Space

Amazing Space Precious Pro Age - Protector spf 30 50ml

En luksuriøs ansiktskrem med diamant- og perleekstrakt

kr 708,00
Beskrivelse

Nærende dagkrem som beskytter mot UVA, UVB-stråler og digitalt lys ved hjelp av pseudoalteromonas ekstrakt funnet dypt i Polhavet.

Hyaluronsyre og heksapeptid-12 glatter overflaten og strammer huden. Nærer huden med nypefrø samt arganolje og belyser overflaten vakkert med beskyttende diamantstøv.

Nærende dagkrem som, ved hjelp av pseudoalteromonas ekstrakt funnet dypt i Polhavet, beskytter mot UVA- og UVB-stråler samt digitalt lys.

En biologisk ingrediens produsert naturlig ved gjæring av en marine bakterie som lever i det kalde Antarktis beskytter som et naturlig filter mot digitalt lys ved en ekstraordinær beskyttelse av huden ved eksponering for både UV og digitalt lys som ellers svekker, nedbrytes og aldrer huden .

Fremmer også hudens regenereringsprosess ved å stimulere bindevevets naturlige proteinsyntese av type I og IV kollagen / elastin som regenererer og helbreder huden innenfra.

Lett tekstur som passer til alle hudtyper.

Denne dagskremen nærer seg i dybden med nypefrø og arganolje. Overflaten på huden glattes av hyaluronsyre og heksapeptid-12 fra brun tang, og er vakkert opplyst av beskyttende diamantstøv.

Det anbefales å bruke produktet daglig for jevn beskyttelse. Bygg opp om nødvendig. kremen i flere lag for å styrke SPF-filteret og oppnå en ekstra solbeskyttende effekt.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Amazing Space Precious Pro Age - Protector spf 30 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.