Gimle Parfymeri er et av Norges eldste og mest eksklusive parfymerier. Vi holder til i Bygdøy allé 39 i Oslo, i Gimle-gården rett rundt hjørnet for Gimle Kino.

Vårt Org. nr: 911 964 511 MVA


Vis større kart
Gimle Parfymeri:
Mandag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Telefon: 22 44 61 42
E-post: gimle@parfymeri.no
Her kan du lese våre salgsbetingelser.

Dette yrket krever grundig opplæring og oppdatering, for at du som kunde skal bli fornøyd. I Gimle Parfymeri arbeider det ansatte som har utdannelse innenfor makeup, hudpleie og med mange års erfaring. Dette for at du som kunde hele tiden skal få best mulig veiledning og bli fornøyd. Hvis det er noe du lurer på, så er vi aldri lengre unna enn en telefon (22 44 61 42) eller en epost. Vi ønsker at du skal kjøpe varene våre med visshet om at det er fra folk som vet hva de snakker om. Det vet vi i Gimle Parfymeri.

Gimle Parfymeri anno 2014
Gimle Parfymeri anno 2014

Et lite utvalg av artikler om oss. Klikk på bildet.
   
Dagbladet   Aftenposten   Nettavisen  
 


Gimle Parfymeri anno 2014

Historie

Gimle Parfymeri ble etablert i 1939 og eies og drives av samme familie. Her er en artikkel fra Dagbladet i mars samme året:

Gimle Parfymeri anno 1939I
Gimle Parfymeri anno 1939
  GIMLEHJØRNET på toppen av Bygdøy Allé, kloss i vegg med kinoen har GIMLE PARFYMERI fått en fin beliggenhet.
Den yndige lille, runde butikken er ikke bare smart å se på med sine turkise vegger, bjerkehyller og røde markisettegardiner, den rommer også et rikt og praktisk utvalg, som sparer oss mange mødige skritt ned til byen.
Her f. eks. dr. N. G. Payots og Max Factors anerkjente produkter representert foruten et strålende fransk-norsk preparat ERY.
Det er altså ikke tvil om hvor vestkantens damer - og herrer med - bør henvende seg for de små daglige behov og for de større innkjøp av solbadolje etc., som gir huden den stimulans og fornyelse den trenger og gjør påsken til en udelt behagelig opplevelse.
Husk adressen. Bygdøy Allé 39, eller kikk i vinduene en kveld De går på Gimle.
Loading...

Om oss

© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.