Loading...
Augustinus Bader

Augustinus Bader The Conditioner 150ml

Revitaliserer håret samtidig som hårstrå forbedres, kontrollere krus og bygge volum og glans.

kr 450,00
Beskrivelse

Ultralett og intenst fuktighetsgivende, denne innovative formelen fyller opp håret og hodebunnen med mykhet, fuktighetsbevaring, elastisitet og volum, samtidig som den styrker og fornyer hårstråene for å bekjempe avfall, brudd og tegn på skade.

Balsamen – som også kan brukes som en næringsrik hår- og hodebunnsmaske – er designet for å fungere synergistisk med The Shampoo, revitalisere håret samtidig som hårstrå forbedres, kontrollere krus og bygge volum og glans. Opplev hårpleie omdefinert. Støttet av over 30 år med banebrytende vitenskap. 

Drevet av TFC8®:

TFC8®-teknologi leder viktige næringsstoffer og kraftige naturlige ingredienser til huden, skaper og støtter et optimalt miljø for cellulær fornyelse.

TFC8® gjør potente baseformuleringer til smartere, adaptiv hudpleie som er i stand til å håndtere individualiserte bekymringer - som forekomsten av fine linjer og rynker, rødhet, hyperpigmentering, cellulitter, strekkmerker og skader forårsaket av eksterne stressfaktorer.

TFC8® nærer og beskytter, og trener huden på lang sikt. Den resulterende huden ser og føles sunnere, fastere, sterkere og jevnere over tid.

Plassert i et 100 % resirkulerbart rør laget av sukkerrør og 100 % resirkulerbar hette. Kartong og brosjyre er FSC-sertifisert og resirkulerbare. Vegansk.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Augustinus Bader The Conditioner 150ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.