Loading...
Augustinus Bader

Augustinus Bader The Hair Oil 30ml

Lett, raskt absorberende hårolje som reparerer håret og gir en glansfull manke.

kr 420,00
Beskrivelse

The Hair Oil er en gjenopprettende eliksir som leverer en konsentrert dose næring direkte til håret – takler synlige tegn på skade, gir varig beskyttelse og gjenoppbygger håret som ser sunnere ut.

Denne rene, hurtigabsorberende formelen revitaliserer håret, perfeksjonerer dets utseende og tekstur umiddelbart, samtidig som den bidrar til å redusere brudd, forsegle flisete tupper og øke tykkelse og volum. Opplev hårpleie omdefinert. Støttet av 30 år med banebrytende vitenskap. 

- Forbedrer øyeblikkelig hårets utseende og følelse, samtidig som det gir langsiktig næring og beskyttelse - for et sunnere hår.
- Bidrar til å redusere brudd, reparere flisete tupper, styrke svake eller sprø hårstrå for silkeaktigere, fyldigere hår.
- Bekjemper synlige tegn på skade - fra overstyling og varme til aldring og miljøpåvirkninger.
- Fukter intenst, forbedrer elastisiteten og gjenoppretter kjedelige, trøtte hårstrå - og forbedrer hårets naturlige tekstur og glans.
- Jevner ut og kontrollerer krus, og øker glansen for mykt, levende hår.

Drevet av TFC8®:

TFC8®-teknologi leder viktige næringsstoffer og kraftige naturlige ingredienser til huden, skaper og støtter et optimalt miljø for cellulær fornyelse.

TFC8® gjør potente baseformuleringer til smartere, adaptiv hudpleie som er i stand til å håndtere individualiserte bekymringer - som forekomsten av fine linjer og rynker, rødhet, hyperpigmentering, cellulitter, strekkmerker og skader forårsaket av eksterne stressfaktorer.

TFC8® nærer og beskytter, og trener huden på lang sikt. Den resulterende huden ser og føles sunnere, fastere, sterkere og jevnere over tid.

Plassert i en 100 % resirkulerbar glassflaske. Kartong og brosjyre er FSC-sertifisert og resirkulerbare. Vegansk.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Augustinus Bader The Hair Oil 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.