Loading...
Augustinus Bader

Augustinus Bader The Light Cream 30ml

Gelemulsjon med det patenterte TFC8®-komplekset, i en forfriskende, lett versjon av kultkremen.

kr 1 550,00
Beskrivelse

Inspirert av over 30 år med forskning og innovasjon, er The Light Cream en forfriskende, vektløs gelémulsjon som utnytter kraften til vår proprietære hudpleieteknologi TFC8® for å hjelpe huden med å holde seg dypt fuktet mens den er matt. En vitenskapelig støttet blanding av rene fukttighet, og potente botaniske ingredienser, inkludert riskliolje, trippel hydreringskompleks, baobabbladekstrakt og australsk sitronmyrteekstrakt, retter seg mot de grunnleggende årsakene til overaktiv talg, og hjelper til med å håndtere betennelse og irritasjon samtidig som den tilbyr antioksidantbeskyttelse mot forurensning, UV-stråler og andre miljøutløsere av uønsket glans. Denne formelen trekker raskt inn i huden for en vakkert balansert glød.

Drevet av TFC8®:

TFC8®-teknologi leder viktige næringsstoffer og kraftige naturlige ingredienser til huden, skaper og støtter et optimalt miljø for cellulær fornyelse.

TFC8® gjør potente baseformuleringer til smartere, adaptiv hudpleie som er i stand til å håndtere individualiserte bekymringer - som forekomsten av fine linjer og rynker, rødhet, hyperpigmentering, cellulitter, strekkmerker og skader forårsaket av eksterne stressfaktorer.

TFC8® nærer og beskytter, og trener huden på lang sikt. Den resulterende huden ser og føles sunnere, fastere, sterkere og jevnere over tid.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Augustinus Bader The Light Cream 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.