Loading...
Beauty Blender

Beauty Blender Original Makeup Sponge Pro Black

Makeup svamp som gir huden en jevn og fin finish

kr 219,00
Beskrivelse

Få en feilfri overflate med den prisbelønte, gjenbrukbare, høyoppløselige kosmetiske svampapplikatoren, i sort. Det eksklusive aqua-enabled ™ -materialet gir en "airbrush" applikasjon og absorberer minimalt produkt, slik at din favorittfoundation lander på din hud, ikke på svampen din.

Det vi er laget av:
Aqua-enabled™ svampen vokser til omtrent det dobbelte av størrelsen når den er våt, og absorberer minimalt produkt slik at din favorittfoundation lander på huden din - ikke på svampen din. Når den er våt, gir det supermyke materialet en jevn, fin finish. Det store, avrundede overflatearealet sørger for rask påføring mens den konturerte spissen gir presisjon.
Beautyblender har valgt å bruke giftfrie, vannløselige fargestoffer. Av denne grunn kan det hende at Beautyblender kaster fargestoff for de første vaskene - i likhet med et par blå jeans. Når du klemmer vannet ut av Beautyblender, fjernes også overflødig fargestoff.

  • For alle hudtyper
  • Vegansk
  • Laget i USA

Har Beautyblender mistet noe av spretten? Vi anbefaler at du bytter ut hver tredje til sjette måned når du merker tegn på slitasje.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Beauty Blender Original Makeup Sponge Pro Black
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.