Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Lotion P50

Eksfolierer, balanserer hudens PH-verdi og gir en jevn hudtone

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Lotion P50 er en lotion som renser, eksfolierer og matter ned huden. Den gjenoppretter hudens tilstand, fjerner døde hudceller, renser og balanserer hudens pH-verdi. Med daglig mild rensing blir huden matt og fornyet. Anbefales for hudtyper som er utsatt for fet eller fortykket hud.

  • Eksfolierer og fukter med fruktsyrer.
  • Balanserer hudens pH og talgnivå.
  • Minsker porene og forhindrer urenheter.
  • Jevner ut hudtonen og strukturen fra arr/pigmenteringer. 

Lotion P50 er den reneste og sterkeste formelen av alle våre eksfolierende lotions. I tillegg inneholder denne versjonen spesifikke aktive ingredienser som timian essensiell olje og myrra for deres rensende, tonende og antiseptiske egenskaper. På grunn av sin sammensetning og høye konsentrasjon av syrer som trenger raskt inn i overhuden, er Lotion P50 egnet for tykkere Skin Instants®, med eller uten seboreisk tendens.

Den kjemiske peeling av huden er en prosedyre som skjer takket være den aktuelle applikasjonen av en cocktail med hydroksysyrer. All Lotions P50 inneholder en potent kombinasjon av AHA, BHA og PHA-eksfoliant: melkesyre, eplesyre, sitronsyre, salisylsyre og gluconolacton, for å fungere som en kjemisk peeling. Som navnet tilsier, fornyer Lotions P50 skinnet forsiktig i løpet av 50 dager - ‘P’ står for peeling og ‘50’ står i 50 dager - som representerer omtrent to epidermale sykluser, for en skånsom, men effektiv peelingprosess. Alle BR-behandlinger starter med Lotion P50.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Lotion P50
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.