Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Sérum Iso-Placenta 30ml

Jevner ut acnearr og reparerer huden. 

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Skin Instant: Alle (Akne, Betennelse, Skadet)

Et intensivt reparerende serum som helbreder betennelse (pimples) og arr / pigmenter. .

Ideell for arrdannelse etter kviser og etter peeling eller noen form for epidermal peeling. Dette serumet kan også brukes på øyeområdet for øyeblikkelig reduksjon av puffiness.

Huden kan tåle mange angrep og traumer som etterlater merker, som noen ganger blir gropet eller hevet. Blant disse angrepene er akne en kronisk inflammatorisk dermatose som kan resultere i varige arr og være kilden til mange hemninger. Avhengig av traumet den har pågått, kan det ta huden veldig lang tid å regenerere seg helt.

Serum Iso-Placenta er et arr-korrigerende pleieprodukt. Huden regenereres og får tilbake sitt opprinnelige utseende.

Iso-prefikset, som betyr lik på gammel gresk, symboliserer nøyaktig samme handling som den ikoniske Biologique Recherche Placenta. Iso-Placenta er et ekte hudrenoverende serum og gjenoppbygger intenst epidermier som har blitt skadet av akne. Det reduserer eksisterende flekker og forbedrer hudens kvalitet endret av akne.

Den unike kombinasjonen av 3 aktive ingredienser stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess. Kjernen i formelen inneholder Biomimetic Placenta, som etterligner sammensetningen av morkaken for å gi huden alle vekstfaktorene den trenger for å gjenoppbygge huden. Karobfrøet og Scotch Thistle -ekstraktene øker denne regenererende handlingen med komplementære virkningsmekanismer rettet mot å stimulere cellulær differensieringsprosess, for å reparere de forskjellige hudlagene.

Huden blir restaurert og får tilbake sitt opprinnelige utseende. Akne arr blir korrigert: hudens overflate jevnes ut, rødhet og merker reduseres. Med sin spesifikke virkning på hud som er utsatt for akne, hjelper dette hudpleieproduktet med å redusere spots mens det skjuler arr. Huden er mykere, jevnere og beroliget.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Sérum Iso-Placenta 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.