
En bistrotur i New Yorks 90- og 00-tallet.
Jeg ble myndig og jobbet på restauranter i NYC. Å jobbe i matservering påvirker alltid din forståelse av verden. Du er bokstavelig talt på "stedet å være" i tjenestens vanvidd (20:30 på en fredag kveld). Det er elektrisk: ropende ordrer, latter, ofte elendig musikk, gjør at sjefen din får deg til å lytte også på repetisjon, gale kokker, drikking, første dater, muligheter, gamle venner. Verden utenfor er avskåret av bistroens vegger. Inne flykter vi eller går innover for å oppleve scenen, aromaen, maten. Dette er et øyeblikksbilde av en NY Bistro fra 90-, og 00-tallet da turister bestilte peartini, grønnsaker ble fancy, og folk hadde på seg freshe cologner.
Toppnoter: Vann av limeblomst, koriander frø, pære
Hjertenoter: Mandarin, paprika, erteblomster
Bunnoter: Basilikum, muskatnøtt, mosevann