Loading...
Kilian

Kilian Fièvre Verte Eau De Parfum 50ml

Frisk, krydret og sofistikert duft med absint, fiol og patchouli

kr 2 450,00
Beskrivelse

Kilian Fièvre Verte er en hyllest til Paris og den legendariske likøren absint. Parfymen er moderne og elegant. Duften åpner med absint essens som møter fiolblad og lakrisrot. Sammen skaper disse en nostalgisk, men samtidig frisk opplevelse. Med sofistikert patchouli, blandet med jordnære noter av vetiver og sandeltre, er Fièvre Verte en duft som uttrykker både raffinement og dristighet.

Fièvre Verte av Kilian er ideell for de som verdsetter raffinement og eleganse. Duften appellerer til de som søker en signaturduft som skiller seg ut, men som fortsatt beholder en tidløs kvalitet. Med sin unike blanding av absintessens, fiolblad og varme trenoter, er dette en duft for de som ønsker å etterlate et inntrykk av mystikk og forførelse.

Parfymenoter: Absint, fiolblad, patchouli
Duftfamilie: The Liquors
Parfymør: Mathieu Nardin

Kilian Hennessys inspirasjon til Fièvre Verte, er en en hyllest til den legendariske parisiske likøren absint. Duften fanger essensen av den franske «happy hour», hvor absint ble servert over sukker i et glass, omrørt med en skje, og hvor væsken forandret seg til en pastellgrønn farge som minner om en tåkete parisisk morgen, eller et levende Van Gogh-maleri.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Fièvre Verte Eau De Parfum 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.