Loading...
Kilian

Kilian Kologne By Kilian, Shield Of Protection Refillable EdP 50ml

Frisk duft med bitter appelsin, rosmarin og sedertre

kr 2 740,00
Beskrivelse

Kilian Hennessys inspirasjon: Grunnlegger Kilian Hennessy hadde utviklet sin egen cologne i årevis, utløst av et ønske om å gå tilbake til røttene og betydningen av denne unike sjangeren av parfyme. Resultatet er en unik tolkning av Köln som tar deg med på en utrolig sansetur på tvers av friskhet, intensitet og reise i tid.

Kologne, Shield of Protection tar en klassiker ut for å feste. Med lysende sitrusnoter gjennomgående, Kologne, er Shield of Protection en splasj med friskhet. Duften starter med forfriskende toner av grønn mandarin, bitter appelsin og mynte som leder inn i et hjerte av rosmarin og neroli. En treaktig bunnote er bygget rundt sedertre, kashmir og en unik "saft"-akkord av grønne vegetabilske toner.

Parfymenoter: sedertre, rosmarin, grønn mandarin

Historie: Mye oppmerksomhet tas i hver flaske med KILIAN refillable parfyme, for å gjøre dem til virkelige dyrebare gjenstander. Parfymeflaskene til den ferske familien er utsmykket med en karakteristisk Klein blå lakk og flasken deres er omhyggelig gravert på hver side, med representasjonen av akillesskjoldet. Som Kilian Hennessy sier: "I parfymer handler det like mye om forførelse som om beskyttelse." En sølvfarget metallplate der navnet på parfymen er gravert for hånd, gir et ekstra preg av raffinement.

Disse detaljene gir KILIAN-skapelsen en garanti for luksus, som ikke skal være flyktig, men som skal vare livet ut. Vi ønsker at flasken med denne ferske parfymen kan fylles på i det uendelige.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Kologne By Kilian, Shield Of Protection Refillable EdP 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.