Loading...
Kilian

Kilian L'Heure Verte Refill EdP 50ml

En hyllest til det franske nattelivet, med absint essens, fiolblader, patchouli og vetiver - i en refill.

kr 1 780,00
Beskrivelse

Dette er refill til L'Heure Verte.

L ’Heure Verte er en hyllest til den unike franske livsstilen. Parfymen åpner med sin karakteristiske “absint essens”. L’Heure Verte er den franske uttrykket for “Happy Hour”, tidlig kveld, hvor absint, blandet med sukker, ble servert. Drinken var pastellgrønn, og symboliseres i L ’Heure Verte. I hjertet av parfymen møter vi fiolblader og lakrisrot absolute, som rundes av med patchouli, vetiver og sandeltre. 

L ’Heure Verte er et samarbeid mellom grunnleggeren Kilian Hennessy og den franske parfymøren Mathieu Nardin. Parfymen uttrykker det franske luksuriøse nattelivet i Paris.

ABSINT CYPRESS

Absint åpner duften. Dette forførende ekstraktet bringer en aromatisk helhet til duften samt jobber godt med friskheten til cypress.

FIOLBLADER LAKRISROT

Det nostalgiske hjertet av fiolen senker sansene til lakrisroten. Kombinasjonen av disse utgjør en nydelig inntrykk av absinten.

PACHOULI VANILJE

Med to typer pachouli får du en overdose av ekstrakter som gir en grønn signatur til hele duften, og vanilje og sandeltre gir en sensuelt avslutning på L'Heure Verte. 

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian L'Heure Verte Refill EdP 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.