Loading...
Kilian

Kilian Good Girl Gone Bad Refillable EdP 50ml

"Blomstervirvel i hagen til det gode og det onde"

kr 2 280,00
Beskrivelse

Kilian Hennessys inspirasjon: Den uhemmet Good girl went Bad av KILIAN befinner seg i en saftig blomstervirvel i hagen til det gode og det onde.

 Parfymnotater: Orange Blossom, Osmanthus, Tuberose Parfumer: Alberto Morillas. Flere KILIAN PARIS håndverksdetaljer Parfymen God jente har gått dårlig av KILIAN er en del av familien KILIAN PARIS Narcotics.

Parfymen: Halvt-uskyldig, halvt-lystig. Den aprikosstemte, omanthus og appelsinblomst åpner duften. En eksplosjon av tuberose absolute, jasmine og narcissus. 

Fra rose til tuberose, fra appelsinblomst til gardenia Kilian blomster er sammensatt som en narkotisk avhengighet. Det tas mye oppmerksomhet i hver flankong av KILIAN PARIS refill parfyme, for å gjøre dem til virkelig dyrebare gjenstander.

Parfymeflaskene fra narcotics familien er utsmykket med en særegen hvit lakk, og flasken deres er omhyggelig gravert på hver side, med en keramisk freskomaleri som representerer den opprinnelige synden.

Som Kilian Hennessy sier: «I parfymeri handler det like mye om forførelse som det handler om beskyttelse». En gullmetallplate som parfymernavnet er gravert for hånd gir et ekstra preg av raffinement. Disse detaljene gir KILIAN PARIS en garanti for luksus, som ikke skal være flyktig, men som skal vare livet ut. Derfor kan flankongen fylles med kjærlighet på ubestemt tid.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Kilian Good Girl Gone Bad Refillable EdP 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.