Loading...
La Bouche Rouge

La Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir

En maskara med 99% naturlige ingredienser. Den tykner, forlenger og løfter vippene fra rot til spiss.

kr 390,00
Beskrivelse

Sérum Noir er den første mascaraen i 100 % resirkulert glass og utviklet uten plast. Le Sérum Noir inneholder 99% naturlige ingredienser og ingen mikroplast. Den tykner, forlenger og løfter vippene fra rot til spiss og bringer tetthet og glamour til blikket ditt, med en 60-tallsånd. Sérum Noir er ledsaget av en dyrebar gjenbrukbar skinnhylster. Hver fine lærveske er laget av de siste meterne av den eksisterende lærproduksjonen fra prestisjetunge Tanneries du Puy i Frankrike. De er gjenstander du har for livet. Du kan resirkulere mascaraen din i den vanlige glass/metall og det vil aldri ende opp i naturen.

Flasken med Le Sérum Noir er et innovasjonsverk på hvert trinn i realiseringen. Hver del av flasken ble utviklet for å være ønskelig og resirkulerbar. Glassrøret er produsert i Frankrike, av et selskap som bærer Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV)-merket, ved å bruke tradisjonelle glassfremstillingsmetoder som bygger på en hundre år gammel savoir-faire.

Børsten er den første børsten i verden uten mikroplast. I stedet er den sammensatt av ricinusolje. Formen ble utviklet for å forlenge vippene og gi tykkelse og volum uten å klumpe seg.
Tørkeringen (delen som er plassert på tuppen av glasset, som lar deg få riktig mengde mascara på børsten) er laget av plantebaserte materialer, og ikke plast.
Hetten er produsert i uendelig resirkulerbart metall.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:La Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.