Loading...
La Mer

La Mer The Concentrate 30ml

Et unikt konsentrat som reparerer, styrker og beskytter huden

kr 4 395,00
Beskrivelse

The Concentrate er et serum som reparerer, fornyer og roer ned huden. Gir fukt og styrker og gir en smidigere hud med et høyt innhold av Miracle Broth™.

Concentrated Miracle Broth™
Serumet er laget med en spesiell kald-vakuum prosess som gjør Miracle Broth svært potent. Serumet jobber med cellefornyelsen og har utrolige egenskaper. Den beskytter, lindrer og reduserer betennelser i huden, samtidig som den stimulerer fornyelsen.

Lime Tea Concentrate™
En unik blanding av antioksidanter nøytraliserer frie radikaler og beskytter huden mot miljømessige skader fra stress og forurensing.

Når huden utsettes for stress, er det hudbarrieren som er avgjørende. Ved å styrke hudbarrieren vår, hjelper The Concentrate med å beskytte mot forurensning, mikrostøv og andre frie radikaler som kan føre til tidlig aldring. Med The Concentrate kan du gjenopprette huden til sin ideelle tilstand av hvile, reparasjon og motstandskraft.

  • Mykere, smidigere og sterkere hud
  • Roer ned sensitiv og irritert hud og forebygger alderstegn
  • Beskyttelse med antioksidanter
  • Fløyelsmyk tekstur

Klinisk studie
I en klinisk studie ble The Concentrate brukt etter en laserbehandling. På kun tre dager kunne man se en stor forbedring i skader i hudbarrieren.

*Klinisk test på 30 kvinner. Produktet ble sammenliknet med en standard fuktkrem. Begge ble brukt daglig i 3 dager etter en profesjonell laserbehandling.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:La Mer The Concentrate 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.