Loading...
La Prairie

La Prairie Pure Gold Radiance Nocturnal Balm 60ml

Natt etter natt blir huden styrket, fuktet og reparert. Om morgenen våkner du med nytt liv i huden.

kr 11 100,00
Beskrivelse

Pure Gold Radiance Nocturnal Balm, fylt med det eksklusive Pure Gold Diffusion System, er en rik krem/balm som forsterker hudens nattlige regenererende prosesser. Natt etter natt blir huden revitalisert, plumpet og gjenopprettet innenfra. Om morgenen våkner du til en fresh fin glød.

Om natten topper regenereringsprosessene seg, og krever høye mengder energi for å fungere optimalt. imidlertid kan devitalisert hud ikke gi denne energien. Forskerne ved La Prairie har derfor designet en formel som tilfører huden et enestående, energirikt næringsstoff som heter det eksklusive Pure Gold Diffusion System.

La Prairie foreviger sin bærekraftsreise ved å tilby Pure Gold Radiance Nocturnal Balm som et påfyllbart krukke, i tråd med alle Pure Gold Collection-kreasjonene. Metallhuset og hetten er designet for å beholdes på ubestemt tid. Ved å fremme tidløs bærekraftig emballasje, forplikter La Prairie seg til smartere, bærekraftig design.

Lokket på krukken har et glidende deksel som glir i en bue – som solens bane over himmelen – for å avsløre  massasjesteinen som ligger inne. En naturlig massasjestein i marmor brukes til å avkjøle huden ved påføring, for deretter å stimulere mikrosirkulasjonen, berolige ansiktsmusklene og frigjøre den daglige oppbyggingen av spenninger. Se deres egne rituale under "Bruksanvisning".

Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:La Prairie Pure Gold Radiance Nocturnal Balm 60ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.