Loading...
Matiere Premiere

Matiere Premiere Hair Perfume Crystal Saffron 75ml

Eksklusiv hårparfyme med safran, røkelse og musk

kr 530,00
Beskrivelse

Crystal Saffron Hair Perfume er en lett, pleiende og reisevennlig hårparfyme som er beriket med naturlige, nærende ingredienser som gir håret glans og mykhet.

Crystal Saffron er en varm duft med safran som hovednote. Den eksklusive safranoljen fra Kozani regionen nord i Hellas, kombineres med musk -habanolide som gir duften et preg av modernitet og skarphet. Ambroxan og røkelsesolje fra Somalia gir duften varme og dybde.

Hovedingrediens: Safranolje fra Hellas
Duftnoter: Røkelsesolje fra Somalia, Habanolide musk, ambroxan

Hårparfymen inneholder 95-98% naturlige ingredienser, er fri for sulfater, silikoner og parabener, og er vegansk, ftalatfri og uten fargestoffer, med alkohol fra en 100% naturlig kilde (rødbete).

Matiere Premiere er en fransk serie med unike luksuriøse parfymer, grunnlagt av den anerkjente parfymøren Aurelien Guichard. Med en stor lidenskap for råmaterialer, henter han inspirasjon fra Matiere Premieres egen gård i Grasse, hvor han dyrker økologiske roser og tuberoser. Parfymene inneholder mellom 85%-92% naturlige ingredienser, og fargen på parfymene stammer kun fra ingrediensene.

“My goal is to turn an ingredient into a perfume.”
Aurélien Guichard, Founder & Creative Perfumer at MATIERE PREMIERE

 

 

 

Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Matiere Premiere Hair Perfume Crystal Saffron 75ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.