Crème de La Mers spesielle formel og konsistens gjør at man må frigjøre ingrediensene.
Dette gjøres ved å ta opp en mengde på størrelse med en nøtt og varme den opp mellom håndflatene.
På denne måten frigjøres ingrediensene. Kremen varmes opp i ca 60 sekunder til den er helt klar og blank. Slik trekker den dypt ned i huden.
Smør den utover hele ansiktet, kan brukes selv på det sarte øye området.
Bruk den morgen og kveld- hele livet.
Det er ingen som vet sikkert hvordan Crème de La Mer virker. For oss, som er skolert i logikk virker det hele uforklarlig.
Men La Mer er kjemi og beviset kan sees i ansiktet på de som bruker den.
På sikt blir huden bløt, linjer og porer forfines og huden stråler av en sjelden ungdommelighet.
Selv den mest sensible hudtype heles.
Også er det selvfølgelig noen som insisterer på at det har gitt forbløffende resultater –slik som dr. Max Hubert opplevde det.
Det er ikke en tilfeldighet at de som har prøvd all verdens kremer, forblir trofaste mot sin La Mer.

Dr. Max Hubert, en luftfarts fysikker ved NASA , fikk en alvorlig forbrenning i sitt ansikt ved et rutine forsøk.
På 1950 – tallet da ulykken hendte, hadde verken vitenskapen eller medisinens verden den samme kunnskapen vi har i dag om hudtransplantasjoner.
Dr. Max Hubert bestemte seg for å utvikle en egen krem som kunne reparere og helbrede hans brannskadde hud.
Tolv år senere og 6000 eksperimenter senere ble Crème de La Mer til.

Dr. Max Huberts tanke var om han kunne få sine arr til å fornye seg på samme måte som plantene gjør.
Han så de unike egenskapene til algene som har i århundrer hjulpet folk med hudlidelser.
I tillegg inneholder kremen en rekke andre ingredienser; havtang, kalsium, magnesium, kalium, jern, lecitin, C,E, B12 vitamin, citrus olje, eukalyptus, hvetekim, alfaalfa og solsikke olje.
Etter en lang fermenteringsprosess på 3-4 måneder, får man det som er selve mirakelet i Creme de La Mer – The Miracle Broth TM .

  • Et helt unikt brygg , med anti inflammatoriske egenskaper.
Loading...

Om La Mer

© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.