Loading...
Omorovicza

Omorovicza The Cure Set of 9

9-dagers ampulleprogram for å fornye og tilbakestille en sliten, stresset hud

kr 2 500,00
Beskrivelse

The Cure er et intensivt 9 dagers ampulle program for å fornye og tilbakestille en sliten, stresset hud. Tre konsentrerte faser, som hver inneholder en kraftig blanding av ingredienser, er utviklet for å gi umiddelbare, synlige resultater. Etter fullført behandling virker huden uthvilt, klarere og gjenopprettet.

FASE 1 - Dager 1 - 3
Resurface & Brighten
Kraftige glykolsyre- og mandelsyrer kombineres med enzymer for å eksfoliere, og gir en jevnere, mykere overflate, og etterlater huden optimalt forberedt for fase 2. Når du bruker fase 1, bruk en SPF på dagtid.

FASE 2 - Dager 4 -6
Remineralise & Revive
En blanding av sandeltre, ginseng og koffein stimulerer mikrosirkulasjonen, reduserer betennelse og eliminerer giftstoffer, mens den forbedrer tone og tekstur. En høykonsentrert dose av Omoroviczas patenterte Healing Concentrate ™ leverer mineraler dypt ned i huden.

FASE 3 - Dager 7-9
Reconstruct & Replenish
En kombinasjon av edle oljer er ytterligere forbedret med nærende squalane for å rekonstruere og reparere hud. Barbary fiken, kahai nøtter og chia frøoljer styrker lipidbarrieren, gjenoppbygger hudens barriere og reduserer utseendet på fine linjer og rynker, mens bringebærfrøolje gjenoppretter smidighet og elastisitet.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Omorovicza The Cure Set of 9
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.