Loading...
Régime des Fleurs

Régime des Fleurs Rock River Melody 75ml

Sprudlende og frisk duft med bergamott, grønne urter, patchouli og musk

kr 2 400,00
Beskrivelse

Rock River Melody er inspirert av en ridetur i den gnistrende grønne Fontainebleau-skogen utenfor Paris. Duften er laget i samarbeid med stylist og redaktør Christopher Niquet. Den forener det skarpe og det maskuline i en harmonisk balanse. Friske grønne noter og urter skaper balanse med patchouli og musk, som tilfører parfymen varme og dybde. Rock River Melody er en hyllest til naturens fornyelse og livskraft.

Duftnoter:
Toppnoter: Hedera ivy, galbanum, bergamott
Hjertenoter: Grønn sevje, patchouli, rose, narsiss
Basenoter: Sandeltre, sedertre, amber, musk

Duftens inspirasjon:
For a pony named Rock River Melody. Christopher and I worked together to capture that feeling of striking out into the outdoors for the first time after a long winter. Crisp spring mornings with young leaves on trees and flowers just beginning to bud. We envisioned the magic of the ancient forest of Fontainebleau outside of Paris whose vistas have been captured by artists and inhabited by French aristocracy for a millennium. -ALIA, Perfumer & Founder

Régime Des Fleurs er et luksuriøst parfymemerke inspirert av historie, natur og kunst. Merket er grunnlagt av Alia Raza, en visuell kunstner og filmskaper, senere parfymør og kreativ direktør. Régime des Fleurs betyr «blomstenes rike». Merkets visjon representerer en verden med natur, kultur og skjønnhet i sentrum, fremfor makt og politikk. Régime des Fleurs er anerkjent for sine nyskapende og samtidig klassiske dufter, pakket inn i minimalistisk emballasje, men samtidig med en hyllest til det utsmykkede og overdådige. Duftene utfordrer det etablerte, fanger oppmerksomheten og bryter med tradisjonene. Parfymene fra Régime des Fleurs har allerede blitt kultfavoritter i kunst og moteverdenen. Merket er basert i New York og Paris.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Régime des Fleurs Rock River Melody 75ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.