Loading...

Rudolph Care Acai Body Scrub 200 ml

kr 410,00

Mykgjør huden med Rudolph Cares eksfolierende skrubb. Dette er en eksklusiv økologisk skrubb som etterlater huden glatt og silkemyk. Denne er et absolutt must til en lang og solrik sommer!

Rudolph Care Acai Body scrub inneholder finmalt granulat fra aprikos og acaikjerne som skånsomt skrubber bort urenheter og døde hudceller uten å irritere huden. Blodsirkulasjonen øker og cellefornyelsen stimuleres.

Skrubben er rik på økologisk rapsolje som har et høyt innhold av E vitamin, som beskytter effektivt mot frie radikaler og ytre påkjenninger. Økologiske oljer av aprikos og oliven øker elastisiteten og gir næring til huden som etter eksfoliering er ekstra mottakelig for fukt og pleie. Resultatet er mykere hud som strutter av sunnhet og glød.

Med mild duft av blant annet melonblomst vil denne deilige skrubben gi deg en følelse av luksus og et pusterom i hverdagen.

Slik bruker du produktet:

 Fordel Acai Body Scrub på fuktig hud og masser i sirkulære bevegelser. Ta deg god tid, og skrubb forsiktig for optimal effekt. Jo mindre våt du er på huden, desto mer effektiv vil skrubben være. Skyld så av med vann. Anvendes på kroppen 1-2 ganger i uken for en vedvarende myk hud.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Acai Body Scrub 200 ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.