Loading...
Rudolph Care

Rudolph Care Firming perfector serum 30ml

Firming perfector serum er en booster for den erfarne huden

kr 1 195,00
Beskrivelse

Firming perfector serum er en booster for den erfarne huden; en effektivt krem som jevner ut, gir naturlig fylde og gir synlige resultater. For vi elsker smile rynker, glimt i øyet, glød og friske kinn, men bytter gjerne ut tørrhetslinjer med næret hud - full av liv.

Når alderen øker, bremser kollagen- og hyaluronsyreproduksjonen, og hudens stamceller mister evnen til å dele opp og reparere skader. Derfor har vi pakket Firming Perfector Serum med aktive, fuktighetsøkende ingredienser som opprettholder spenningen.

Eple stamcelleekstrakt hjelper hudens naturlige evne til å regenerere - og styrker hudens egne regenerative egenskaper, mens to forskjellige hyaluronsyrer danner huden med fuktighet, og utjevner fine linjer og rynker. Huden din får en helt ny spenning og glød.

Firming Perfector Serum er også fullpakket med effektive, grønne skjønnhetsforsterkere. Blant annet avokadoekstrakt, som er rikt på fuktighet og umettede fettsyrer som mykner tørr hud. Spinatekstrakt, som er fullpakket med vitamin A, E C og K og mineraler som vitaliserer hudens vitalitet. Grønnkålprotein, pakket med vitamin A, E og C, som øker fuktighetsbalansen og kollagenproduksjonen. Tranebærekstrakt, beriket med C-vitamin og acai-olje, noe som gir huden et vitaliserende løft.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Firming perfector serum 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.