Loading...
Rudolph Care

Rudolph Care Signature Notes Huile de Parfume 30ml

kr 895,00
Beskrivelse

Signatur Notes er lukten av Rudolph Care. Feminin, sofistikert og diskret. Lette, flyktige duftmolekyler åpner med friske, grønne topp noter. Bløte beroligende og lett pudrete hjerte noter akkompagnerer duften, rundet av med dype varme bunn noter. En perfekt balanse mellom det sprudlende friske grønne og det varme sensuelle gir en bløt duft. 

Signatur Notes Huile de Parfum er en ren og eksklusiv parfymeolje, skapt i en molekylær komposisjon med naturlige og økologiske ingredienser uten de 26 duft allergener. Oljen er tilsatt ett snev av vitamin E, økologisk mandel, acai- og tindved olje, og lukten er reservert for kvinnen som bærer den, og de få som kommer i nærheten av henne.

Andreas tips:

"Jeg elsker luksuriøse delikate oljer, som er en del av Rudolph Cares sjel. Derfor er det helt naturlig å lage en eksklusiv parfymeolje med våre fineste rene oljer av høyeste kvalitet og Rudolph Cares balanserende naturlige duft. Signatur Notes Huile de Parfum gir meg den ultimate følelsen av luksus og jeg bruker den til spesielle anledninger, som også er i hverdagen, "Andrea Elisabeth Rudolph”

Hvordan bruke parfyme:

Tenk på parfyme som en del av din garderobe. Vær forsiktig når du tar den på - akkurat som med ditt fineste lingeri eller et par dyre silkestrømper. 

 Påfør Huile de Parfum på innsiden av håndleddene og albuene, knærne, øreflippene. Der hvor pulsen slår.

 Vil du ha en mer dyp og intens duftopplevelse, kan du bygge din duft opp i lag på lag med Signatur Notes Huile de Parfum. Avslutt med å spraye generøst av Signatur Notes Eau de Parfyme. 

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Signature Notes Huile de Parfume 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.